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PRODUCCION CIENTÍFICO TECNOLÓGICA
Mostrando ítems 261-280 de 3483
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Artículo
Application of non-thermal technologies as a stress factor to increase the content of health-promoting compounds of minimally processed fruits and vegetables
Denoya, Gabriela Inés
;
Colletti, Analía Cecilia
;
Vaudagna, Sergio Ramon
;
Polenta, Gustavo Alberto
(
Elsevier
,
2021-12
)
Artículo
Application of plant derived compounds to control fungal spoilage and mycotoxin production in foods
Da Cruz Cabral, Lucía Mariana
;
Fernández Pinto, Virginia
;
Patriarca, Andrea Rosana
(
Elsevier Science
,
2013-06-06
)
Artículo
Application of pulsed light to patulin reduction in McIlvaine buffer and apple products
Funes, Gustavo J.
;
Gómez, Paula Luisina
;
Resnik, Silvia L.
;
Alzamora, Stella Maris
(
Elsevier
,
2013-04
)
Artículo
Application of solid-phase microextraction to the study of the volatile fraction of italian cheeses
Wolf, Irma Veronica
;
Urgeghe, Paolo
;
Addis, Margherita
;
Zalazar Carlos
;
Piredda, Giovanni
(
Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Lactología Industrial
,
2008-12
)
Artículo
Application of surface response methodology to optimize hydrolysis of wheat gluten and characterization of selected hydrolysate fractions
Drago, Silvina Rosa
;
González, Rolando J.
;
Añon, Maria Cristina
(
John Wiley & Sons Ltd
,
2008-06
)
Artículo
Application of the response surface methodology to obtain pumpkin (Cucurbita moschata) powder through spray drying
Torres Vargas, Olga Lucia
;
Marin Ramirez, Luis Felipe
;
Moscoso Ospina, Yeisson Andres
(
Maxwell Scientific Publication Corp.
,
2018-11
)
Artículo
Application of transfer functions to the thermal processing of sweet and sour cherries preserves: Influence of particle and container sizes
Márquez, C.A.
;
Salvadori, Viviana Olga
;
Mascheroni, Rodolfo Horacio
;
de Michelis, Antonio
(
Sage Publications Ltd
,
2003-04
)
Artículo
Application of UV-C Radiation in the Conservation of Minimally Processed Rocket ( Eruca sativa Mill.)
Gutierrez, Diego Ricardo
;
Char, Cielo Dolores
;
Escalona, Víctor H.
;
Chaves, Alicia Raquel
;
Rodriguez, Silvia del Carmen
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2015-12
)
Capítulo de Libro
Applications of confocal laser scanning microscopy (CLSM) in foods
Título del libro: Confocal laser microscopy: Principles and applications in Medicine, Biology, and the Food Sciences
Rincón Cardona, Jaime A.
;
Huck Iriart, Cristián
;
Herrera, Maria Lidia
-
Otros responsables:
Lagali, Neil S.
-
(
IntechOpen
,
2013
)
Artículo
Applications of Infrared and Raman Spectroscopies to Probiotic Investigation
Santos, Mauricio Ismael
;
Gerbino, Oscar Esteban
;
Tymczyszyn, Emma Elizabeth
;
Gomez Zavaglia, Andrea
(
MDPI
,
2015-07
)
Artículo
Applying probiotics and prebiotics in new delivery formats – is the clinical evidence transferable?
Cunningham, Marla
;
Vinderola, Celso Gabriel
;
Charalampopoulos, Dimitris
;
Lebeer, Sarah
;
Sanders, Mary Ellen
;
Grimaldi, Roberta
(
Elsevier Science London
,
2021
)
Capítulo de Libro
Aprovechamiento de especies vegetales autóctonas (prosopis spp.) como fuentes de hidrocoloides no convencionales para aplicaciones innovadoras en tecnología de alimentos
Título del libro: Recuperación sostenible de residuos: manual de procedimientos para el desarrollo de procesos innovadores
Busch, Verónica María
;
Vasile, Franco Emanuel
-
Otros responsables:
Freire Costa, Fabiano
-
(
Editar
,
2018
)
Artículo
Aprovechamiento de los subproductos de la molienda de arroz
Medina, María Belén
;
Munitz, Martín Sebastián
;
Resnik, Silvia Liliana
(
Publitec
,
2020-12-28
)
Evento
Aprovechamiento de Pachyrhizus ahipa como fuente de nuevos ingredientes para el desarrollo de alimentos libres de gluten
Malgor, Martina
;
Dini, Cecilia
;
Viña, Sonia Zulma
(
Administración Nacional de Medicamentos, Alimentos y Tecnología Médica
,
2019
)
Evento
Aprovechamiento de topinambur sin valor hortícola para la obtención de conservas en vinagre
Formia, Alejandro Luis
;
Maidana, Silvia Beatríz
;
Salvatori, Daniela Marisol
;
Franceschinis, Lorena Edith
(
Universidad Nacional del Comahue
,
2021
)
Evento
Aprovechamiento del expeller de nuez pecan en muffins libre de gluten
Acuña, María Sol
;
Marchetti, Lucas
;
Andres, Silvina Cecilia
;
Califano, Alicia Noemi
-
Otros responsables:
Socolinsky, Susana E.
-
(
Asociación Argentina de Tecnólogos Alimentarios
,
2020
)
Artículo
Aptitude of sorghum (Sorghum bicolor (L) Moench) hybrids for brewery or bio-functional malted beverages
Garzón, Antonela Guadalupe
;
Drago, Silvina Rosa
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2018-12
)
Artículo
Aquafaba from lentils (Lens culinaris) and common beans (Phaseolus vulgaris): a study of cooking variables and drying process on the techno-functional and microstructural properties
Golzi, María Eugenia
;
Marchetti, Lucas
;
Lorenzo, Gabriel
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2023-08
)
Libro
Arándanos como alternativa no-láctea en alimentos funcionales: Arándanos listos para el consumo enriquecidos con prebióticos y probióticos
Alvarez, María Victoria
;
Bambace, María Florencia
;
Moreira, Maria del Rosario
(
Editorial Académica Española
,
2019
)
Artículo
Are quinoa proteins a promising alternative to be applied in plant-based emulsion gel formulation?
Lingiardi, Nadia
;
Galante, Micaela
;
de Sanctis, Mariana
;
Spelzini, Darío
(
Elsevier
,
2022-06
)
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