Toggle navigation
Repositorio Institucional
CONICET Digital
Inicio
EXPLORAR
AUTORES
DISCIPLINAS
COMUNIDADES
Estadísticas
Novedades
Noticias
Boletines
Ayuda
General
Datos de investigación
Acerca de
CONICET Digital
Equipo
Red Federal
Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Áreas de conocimiento
>
Ingenierías y tecnologías
>
Otras Ingenierías y Tecnologías
> Alimentos y Bebidas
PRODUCCION CIENTÍFICO TECNOLÓGICA
Mostrando ítems 281-300 de 3483
Página anterior
Página siguiente
Artículo
Arginine metabolism in wineLactobacillus plantarum: in vitro activities of the enzymes arginine deiminase (ADI) and ornithine transcarbamilase (OTCase)
Spano, Giuseppe
;
Massa, Salvatore
;
Arena, Mario Eduardo
;
Manca, Maria Cristina
(
Springer
,
2007-03
)
Artículo
Arrhenius activation energy for water diffusion during drying of tomato leathers: The concept of characteristic product temperature
Fiorentini, Cecilia
;
Demarchi, Silvana María
;
Quintero Ruiz, Natalia Andrea
;
Torrez Irigoyen, Ricardo Martin
;
Giner, Sergio Adrian
(
Academic Press Inc Elsevier Science
,
2015-04
)
Artículo
Arroz: rendimiento de molienda mediante análisis de imágenes
Loubes, María Ana
;
Tolaba, Marcela Patricia
(
Publitec
,
2013
)
Artículo
Arsenic speciation analysis in mono-varietal wines by on-line ionic liquid-based dispersive liquid-liquid microextraction
Escudero, Leticia Belén
;
Martinis, Estefanía Mabel
;
Olsina, Roberto Antonio
;
Wuilloud, Rodolfo German
(
Elsevier
,
2012-11-08
)
Artículo
Artichoke cv. Francés flower extract as a rennet substitute: effect on textural, microstructural, microbiological, antioxidant properties, and sensory acceptance of miniature cheeses
Colombo, Maria Laura
;
Cimino, Cecilia Verónica
;
Bruno, Mariela Anahí
;
Hugo, Ayelen Amelia
;
Liggieri, Constanza
;
Fernández, Agustina
;
Vairo Cavalli, Sandra Elizabeth
(
John Wiley & Sons Ltd
,
2021-03
)
Artículo
Artichoke, eggplant and tomato flours as nutritional ingredients for wheat dough: hydration properties
Valerga, Lucia
;
Quintero Ruiz, Natalia Andrea
;
Concellón, Analía
;
Puppo, Maria Cecilia
(
Association of Food Scientists and Technologists of India
,
2020-05
)
Artículo
Ascorbic acid and calcium uptake in pineapple tissue through different sucrose concentrations of impregnation solution
Fernández, Paula Rosana
;
Mascheroni, Rodolfo Horacio
;
Ramallo, Laura Ana
(
Elsevier
,
2019-11
)
Artículo
Assessing changes in enriched maize flour formulations after extrusion by means of FTIR, XRD, and chemometric analysis
Cueto, Mario Alberto
;
Farroni, Abel Eduardo
;
Rodríguez, Silvio David
;
Schoenlechner, Regine
;
Schleining, Gerhard
;
Buera, Maria del Pilar
(
Springer
,
2018-01
)
Artículo
Assessment of agave fructans as lyoprotectants of bovine plasma proteins concentrated by ultrafiltration
Rodriguez Furlán, Laura Teresa
;
Aldrete Herrera, H.
;
Pérez Padilla, Antonio
;
Ortiz Basurto, R.
;
Campderrós, Mercedes Edith
(
Elsevier Science
,
2014-01
)
Artículo
Assessment of bioactive compounds and their in vitro bioaccessibility in whole-wheat flour pasta
Podio, Natalia Soledad
;
Baroni, María Verónica
;
Perez, Gabriela Teresa
;
Wunderlin, Daniel Alberto
(
Elsevier
,
2019-09
)
Artículo
Assessment of Calcium Alginate Gels As Wall Materials For Encapsulation Systems
Orona, Jesica Daiana
;
Zorrilla, Susana
;
Peralta, Juan Manuel
(
John Wiley & Sons Ltd
,
2023-11
)
Artículo
Assessment of different kinetic models for the production of fructo‐oligosaccharides through enzymatic synthesis
Ureta, María Micaela
;
Salvadori, Viviana Olga
;
Gomez Zavaglia, Andrea
;
Goñi, Sandro Mauricio
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2024-06
)
Artículo
Assessment of grapevine stems as source of phenolics with antioxidant properties
Ferreyra, Susana Gisela
;
Bottini, Ambrosio Rubén
;
Fontana, Ariel Ramón
(
Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
,
2019-12
)
Artículo
Assessment of quality parameters and microbial characteristics of Cape gooseberry pulp (Physalis peruviana L.) subjected to high hydrostatic pressure treatment
Vega Gálvez, Antonio
;
Díaz, Romina
;
López, Jéssica
;
Galotto, María José
;
Reyes, Juan Esteban
;
Perez Won, Mario
;
Puente Díaz, Luis
;
Di Scala, Karina Cecilia
(
Institution of Chemical Engineers
,
2016-01
)
Artículo
Assessment of starch gelatinization by ultrasonic and calorimetric techniques
Aparicio, C.
;
Resa, P.
;
Elvira, L.
;
Molina García, Antonio Diego
;
Martino, Miriam Nora
;
Sanz Martínez, Pedro D.
(
Elsevier
,
2009-10
)
Artículo
Assessment of the enhancement potential of salicylic acid on physicochemical, mechanical, barrier, and biodegradability features of potato starch films
Diaz Diaz, Edgar Dario
;
Maldonado Haro, María Luisa
;
Patriarca, Andrea Rosana
;
Melaj, Mariana Andrea
;
Foresti, María Laura
;
López Córdoba, Alex Fernando
;
Goyanes, Silvia Nair
(
Elsevier
,
2023-07
)
Artículo
Association between grain yield, grain quality and morpho-physiological traits along ten cycles of recurrent selection in bread wheat (triticum aestivum L.)
Maich, Ricardo Héctor
;
Steffolani, Maria Eugenia
;
Di Rienzo, Julio Alejandro
;
Leon, Alberto Edel
(
Akademiai Kiado
,
2017-03
)
Artículo
Astaxanthin and chia oil encapsulated in gel beads: Evaluation of the impact of their addition in a commercial yogurt by a consumer-based sensory analysis
Espinaco, Brenda Yanina
;
Niizawa, Ignacio
;
Cuffia, Facundo
;
Zorrilla, Susana
;
Sihufe, Guillermo Adrian
(
Elsevier
,
2024-09
)
Capítulo de Libro
Astaxanthin production by autotrophic cultivation of Haematococcus pluvialis: A success story
Título del libro: Global Perspectives on Astaxanthin: From Industrial Production to Food, Health, and Pharmaceutical Applications
Niizawa, Ignacio
;
Espinaco, Brenda Yanina
;
Zorrilla, Susana
;
Sihufe, Guillermo Adrian
-
Otros responsables:
Ravishankar, Gokare A.
Ranga Rao, Ambati
-
(
Academic Press
,
2021
)
Evento
Atributos sensoriales y no sensoriales asociados a los cambios de aceptabilidad de yerbas comerciales elaboradas y compuestas
Drunday, Fabian
;
Higa, Federica Andrea
;
Garcia, Verónica
;
Calviño, Amalia Mirta
(
Asociación Argentina de Tecnólogos Alimentarios
,
2020
)
Mostrando ítems 281-300 de 3483
Página anterior
Página siguiente