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PRODUCCION CIENTÍFICO TECNOLÓGICA
Mostrando ítems 21-40 de 3483
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Artículo
A multi-criteria optimization and decision-making approach for improvement of food engineering processes
Abakarov, Alik
;
Sushkov, Yu
;
Mascheroni, Rodolfo Horacio
(
ISEKI Food Association
,
2013-04
)
Artículo
A multidimensional evaluation of the effects of sweetener selection and UV-C treatment on orange juice and pectin-based confectionery gels
Andreone, Antonella
;
Kozono, María Luz
;
Schenk, Marcela Liliana
;
Guerrero, Sandra N.
(
John Wiley & Sons Ltd
,
2023-12
)
Artículo
A new and fast continuous method for the pre-treatment of dehydrated broth for total creatinine determination
Acebal, Carolina Cecilia
;
Centurión, María Eugenia
;
Lista, Adriana Guillermina
;
Fernández Band, Beatriz Susana
(
Elsevier
,
2005-12
)
Artículo
A new methodology to assess the solubility of fatty acids: Impact of food emulsifiers
Naso, Julieta Natalia
;
Bellesi, Fernando Alberto
;
Pizones Ruiz Henestrosa, Víctor Manuel
;
Pilosof, Ana Maria Renata
(
Elsevier Science
,
2021-01
)
Artículo
A new milk-clotting enzyme produced by Bacillus sp. P45 applied in cream cheese development
Lemes, Ailton Cesar
;
Pavón, Yanina Lorena
;
Lazzaroni, Sandra María Sol
;
Rozycki, Sergio Darío
;
Brandelli, Adriano
;
Juliano Kalil, Susana
(
Elsevier Science
,
2016-03
)
Artículo
A new technological approach for ripening acceleration in cooked cheeses: Homogenization, cooking and washing of the curd
Vélez, María Ayelén
;
Hynes, Erica Rut
;
Rodríguez, Graciela Luisa
;
Garitta, Lorena Garitta
;
Wolf, Irma Veronica
;
Perotti, Maria Cristina
(
Elsevier Science
,
2019-06
)
Artículo
A note on increased intake in lambs through diversity in food flavour
Distel, Roberto Alejandro
;
Rodríguez Iglesias, Ricardo Manuel
;
Arroquy, Jose Ignacio
;
Merino, Juan
(
Elsevier Science
,
2006-07
)
Artículo
A novel technique to obtain polysaccharide gels that emulate encapsulation beads with size and shape suitable for rheological, mechanical and other measurements
Hughes, Melanie Hebe
;
Genovese, Diego Bautista
(
Elsevier
,
2023-08
)
Artículo
A Peptidase Enzyme from Bacillus cereus with Antimicrobial Properties: Optimizing the Immobilization in Chitosan Beads Using Box-Behnken Design
Kotlar, Catalina Elena
;
Roura, Sara Ines
;
Ponce, Alejandra Graciela
(
Sciepub
,
2016-05
)
Artículo
A proposal to model the pasting curve of gluten-free bakery formulations
Vidaurre Ruiz, Julio
;
Salas Valerio, Walter
;
Briceño Berrú, Luis
;
Baldeón, Edwin O.
;
Repo Carrasco Valencia, Ritva
;
Correa, María Jimena
(
John Wiley & Sons
,
2024-01
)
Artículo
A review of commercial process simulators applied to food processing
Ureta, María Micaela
;
Salvadori, Viviana Olga
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2023-02
)
Artículo
A Saccharomyces cerevisiae RC016-based feed additive reduces liver toxicity, residual aflatoxin B1 levels and positively influences intestinal morphology in broiler chickens fed chronic aflatoxin B1-contaminated diets
Poloni, Valeria Lorena
;
Magnoli, Alejandra Paola
;
Fochesato, Analía Silvia
;
Cristofolini, Andrea Lorena
;
Caverzan, Matías
;
Merkis, Cecilia Inés
;
Montenegro, Mariana Angélica
;
Cavaglieri, Lilia Reneé
(
Elsevier
,
2020-03
)
Artículo
A simple method to predict transient diffusion processes in ellipsoids
Purlis, Emmanuel
;
Goñi, Sandro Mauricio
(
Academic Press Inc Elsevier Science
,
2021-05
)
Artículo
A Study of Fundamental and Empirical Rheology Properties of Pan Bread Dough
Sanchez, Diana B.O.
;
Puppo, Maria Cecilia
;
Añon, Maria Cristina
;
Ribotta, Pablo Daniel
;
Leon, Alberto Edel
;
Tadini, Carmen C.
(
Springer
,
2014-10
)
Artículo
A Study on Structure (Micro, Ultra, Nano), Mechanical, and Color Changes of Solanum lycopersicum L. (Cherry Tomato) Fruits Induced by Hydrogen Peroxide and Ultrasound
Fava, Joaquín
;
Nieto, Andrea Bibiana
;
Hodara, Karina
;
Alzamora, Stella Maris
;
Castro, María Agueda
(
Springer
,
2017-07
)
Artículo
Abordaje de los probióticos en pediatría: el rol de Lactobacillus rhamnosus GG
Boggio Marzet, Christian
;
Burgos, Fernando
;
Del Compare, Mónica
;
Gerold, Ingrid
;
Tabacco, Omar
;
Vinderola, Celso Gabriel
(
Sociedad Argentina de Pediatría
,
2022-02
)
Artículo
About the endothermal transitions of galactomannans: A multi-analytical DSC, LF- 1 H NMR and DMA study
Busch, Verónica María
;
Santagapita, Patricio Roman
;
Diaz Calderon, Paulo
;
Enrione, Javier I.
;
Buera, Maria del Pilar
(
Elsevier
,
2019-05
)
Artículo
Absorption Kinetics of Sulfur Dioxide in Flint Corn during Steeping
Haros, C. M.
;
Aguerre, Roberto Jorge
;
Suarez, C.
(
Elsevier Science
,
2001-08
)
Artículo
Acceleration of cheese ripening at elevated temperature. An estimation of the optimal ripening time of a traditional Argentinean hard cheese
Sihufe, Guillermo Adrian
;
Zorrilla, Susana
;
Perotti, Maria Cristina
;
Wolf, Irma Veronica
;
Zalazar, Carlos Antonio
;
Sabbag, Nora
;
Costa, Silvia Claudia
;
Rubiolo, Amelia Catalina
(
Elsevier
,
2010-03
)
Artículo
Acceleration of Reggianito cheese ripening. Effect of increased initial ripening temperatures on biochemical and sensory characteristics.
Ceruti, Roberto Julio
;
Zorrilla, Susana
;
Sabbag, Nora
;
Costa, Silvia
;
Sihufe, Guillermo Adrian
(
Edp Sciences
,
2015-03
)
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