Toggle navigation
Repositorio Institucional
CONICET Digital
Inicio
EXPLORAR
AUTORES
DISCIPLINAS
COMUNIDADES
Estadísticas
Novedades
Noticias
Boletines
Ayuda
General
Datos de investigación
Acerca de
CONICET Digital
Equipo
Red Federal
Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Áreas de conocimiento
>
Ingenierías y tecnologías
>
Otras Ingenierías y Tecnologías
> Alimentos y Bebidas
PRODUCCION CIENTÍFICO TECNOLÓGICA
Mostrando ítems 201-220 de 3483
Página anterior
Página siguiente
Artículo
Antioxidant and anti-glycation potential of green pepper (Piper nigrum): Optimization of β-cyclodextrin-based extraction by response surface methodology
Favre, Leonardo Cristian
;
Rolandelli, Guido
;
Mshicileli, Ndumiso
;
Vhangani, Lusani Norah
;
Dos Santos Ferreira, Cristina Isabel
;
van Wyk, Jessy
;
Buera, Maria del Pilar
(
Elsevier
,
2020-06
)
Artículo
Antioxidant and anti-inflammatory activity characterization and genotoxicity evaluation of Ziziphus mistol ripe berries, exotic Argentinean fruit
Cardozo, María Luz
;
Ordóñez, Roxana Mabel
;
Alberto, Maria Rosa
;
Zampini, Iris Catiana
;
Isla, Maria Ines
(
Elsevier Science
,
2011-08
)
Artículo
Antioxidant and antihypertensive properties of liquid and solid state fermented lentils
Torino, Maria Ines
;
Limón, Rocío I.
;
Martínez Villaluenga, Cristina
;
Mäkinen, Sari
;
Pihlanto, Anne
;
Vidal Valverde, Concepción
;
Frias, Juana
(
Elsevier
,
2013-01
)
Artículo
Antioxidant and Antimicrobial Characterization of Active Films Based on Yeast Biomass and Thymol
Delgado, Juan Francisco
;
Lopes, Florencia G.
;
Peltzer, Mercedes Ana
(
Springer
,
2022-04
)
Artículo
Antioxidant and cytoprotective effect of peptides produced by hydrolysis of whey protein concentrate with trypsin
Ballatore, María Belén
;
Bettiol, Marina del Rosario
;
Vanden Braber, Noelia Luciana
;
Aminahuel, Carla Aylen
;
Rossi, Yanina Estefanía
;
Petroselli, Gabriela
;
Erra Balsells, Rosa
;
Cavaglieri, Lilia Reneé
;
Montenegro, Mariana Angélica
(
Elsevier
,
2020-07-30
)
Capítulo de Libro
Antioxidant and Emulsifying Properties of Modified Sunflower Lecithin by Fractionation with Ethanol-Water Mixtures
Título del libro: Food Industry
Cabezas, Dario Marcelino
;
Guiotto, Estefania Nancy
;
Diehl, Bernd W. K.
;
Tomás, Mabel Cristina
-
Otros responsables:
Muzzalupo, Innocenzo
-
(
IntechOpen
,
2013
)
Artículo
Antioxidant capacity of Maillard reaction products in the digestive tract: An in vitro and in vivo study
Patrignani, Mariela
;
Rinaldi, Gustavo Juan
;
Rufián Henares, José Ángel
;
Lupano, Cecilia Elena
(
Elsevier
,
2019-03
)
Artículo
Antioxidant characterization of new dietary fiber concentrates from papaya pulp and peel (Carica papaya L.)
Nieto Calvache, Jhon Edinson
;
Cueto, Mario Alberto
;
Farroni, Abel Eduardo
;
de Escalada Pla, Marina Francisca
;
Gerschenson, Lia Noemi
(
Elsevier Ltd
,
2016-12
)
Artículo
Antioxidant effect of amaranth flour or protein isolate incorporated in high-fat diets fed to Wistar rats. Influence of dose and administration duration
García Fillería, Susan Fiorella
;
Rodriguez, Mariela
;
Tironi, Valeria Anahi
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2021-01
)
Artículo
Antioxidant effect of modified bovine plasma proteins via Maillard reaction on n-3 fortified beef patties
Fernández, Carina Lorena
;
Fogar, Ricardo Alejandro
;
Romero, Ana María
;
Judis, Maria Alicia
(
Scientific Research
,
2016-07
)
Artículo
Antioxidant pectins from eggplant (Solanum melongena) fruit exocarp, calyx and flesh isolated through high-power ultrasound and sodium carbonate
Higuera Coelho, Ricardo Alejandro
;
Basanta, Maria Florencia
;
Rossetti, Luciana
;
Pérez, Carolina Daiana
;
Rojas, Ana Maria Luisa
;
Fissore, Eliana Noemi
(
Elsevier
,
2023-06
)
Artículo
Antioxidant status and odor profile in milk from silage or alfalfa-fed cows
Rossetti, L.
;
Langman, Leandro Ezequiel
;
Grigioni, Gabriela Maria
;
Biolatto, Andrea
;
Sancho, Ana Maria
;
Comeron, Eduardo Alberto
;
Descalzo, Adriana Maria
(
Dairy Industry Assoc Australia
,
2010-04
)
Artículo
Antioxidant-efficient indicator determinate by the relationship between β-myrcene/caryophyllene (α, β) on Hop (Humulus lupulus) essential oils under an accelerated oxidation test
López, Paloma Lucía
;
Guerberoff, Gisela Kay
;
Grosso, Nelson
;
Olmedo, Rubén Horacio
(
Elsevier Science
,
2023-12
)
Artículo
Antioxidantes en alimentos: Aceites esenciales
Olmedo, Rubén Horacio
(
Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias. Secretaría de Ciencia y Tecnología
,
2017-12
)
Artículo
Antioxidative activity in the seeds of 28 Vicia species from Southern Spain
Pastor Cavada, Elena
;
Juan, Rocio
;
Pastor, Julio E.
;
Alaiz, Manuel
;
Girón Calle, Julio
;
Vioque, Javier
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2011-10
)
Artículo
Antiplasticizing effect of glycerol and sorbitol on the properties of cassava starch films
Mali, Suzana
;
Grossmann, María Victoria Eiras
;
Garcia, Maria Alejandra
;
Martino, Miriam Nora
;
Zaritzky, Noemi Elisabet
(
Instituto de Tecnologia de Alimentos
,
2008-07
)
Artículo
Antiproliferative effect of amaranth proteins and peptides on HT-29 human colon tumor cell line
Sabbione, Ana Clara
;
Ogutu, Fredrick Oñandu
;
Scilingo, Adriana Alicia
;
Zhang, Miao
;
Añon, Maria Cristina
;
Mu, Tai-Hua
(
Springer
,
2019-01
)
Artículo
Antithrombotic Activity of Brewers’ Spent Grain Peptides and their Effects on Blood Coagulation Pathways
Cian, Raúl Esteban
;
Garzón, Antonela Guadalupe
;
Martínez Augustin, Olga
;
Botto, Cecilia Cristina
;
Drago, Silvina Rosa
(
Springer
,
2018-09
)
Artículo
Antithrombotic Effects of Amaranthus hypochondriacus Proteins in Rats
Sabbione, Ana Clara
;
Rinaldi, Gustavo Juan
;
Añon, Maria Cristina
;
Scilingo, Adriana Alicia
(
Springer
,
2016-03
)
Artículo
Aplicaciones de la tecnología de los pulsos eléctricos de alto voltaje en una bodega
Berzosa, Alejandro
;
Delso, Carlota
;
Marín Sánchez, Javier
;
Maza, Marcos Andres
;
Álvarez, Ignacio
;
Sánchez Gimeno, Cristina
;
Raso, Javier
(
Periodistas Asociados
,
2024-01
)
Mostrando ítems 201-220 de 3483
Página anterior
Página siguiente