Toggle navigation
Repositorio Institucional
CONICET Digital
Inicio
EXPLORAR
AUTORES
DISCIPLINAS
COMUNIDADES
Estadísticas
Novedades
Noticias
Boletines
Ayuda
General
Datos de investigación
Acerca de
CONICET Digital
Equipo
Red Federal
Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Articulos(CIDCA): Últimas incorporaciones
Mostrando ítems 341-360 de 1411
Página anterior
Página siguiente
Artículo
Cell wall modifications in chilling-injured plum fruit (Prunus salicina)
Manganaris, G. A.
;
Vicente, Ariel Roberto
;
Crisosto, C. H.
;
Labavitch, J. M.
(
Elsevier Science
,
2008-04
)
Artículo
An analytical solution for the coupled heat and mass transfer during the freezing of high-water content materials
Olguin, Mariela Carina
;
Salvadori, Viviana Olga
;
Mascheroni, Rodolfo Horacio
;
Tarzia, Domingo Alberto
(
Elsevier Academic Press Inc.
,
2008-12
)
Artículo
Amaranth Globulin Polypeptide Heterogeneity
Quiroga, Alejandra Viviana
;
Martinez, Estela Nora
;
Añon, Maria Cristina
(
Springer
,
2007-07
)
Artículo
Cell wall disassembly events in boysenberry (Rubus idaeus L. × Rubus ursinus Cham. & Schldl.) fruit development
Vicente, Ariel Roberto
;
Powell, Ann
;
Greve, L. Carl
;
Labavitch, John M.
(
Csiro Publishing
,
2007-12
)
Artículo
Cell wall proteins of Kluyveromyces fragilis: Surface and emulsifying properties
Vasallo, María del Carmen
;
Puppo, Maria Cecilia
;
Palazolo, Gonzalo Gastón
;
Otero, Miguel A.
;
Beress, Laszlo
;
Wagner, Jorge Ricardo
(
Elsevier Science
,
2006-09
)
Artículo
Critical Water Activity for the Preservation of Lactobacillus bulgaricus by Vacuum Drying
Tymczyszyn, Emma Elizabeth
;
Díaz, Rosario
;
Pataro, Andrea
;
Sandonato, Selva Sonia
;
Gomez Zavaglia, Andrea
;
Disalvo, Edgardo Anibal
(
Elsevier Science
,
2008-12
)
Artículo
Biodegradable foams based on cassava starch, sunflower proteins and cellulose fibers obtained by a baking process
Salgado, Pablo Rodrigo
;
Schmidt, Vivian C.
;
Molina Ortiz, Sara Eugenia
;
Mauri, Adriana Noemi
;
Laurindo, João B.
(
Elsevier
,
2008-04
)
Artículo
Corn Starch‐Chitosan Proportion Affects Biodegradable Film Performance for Food Packaging Purposes
Bof, Maria Julieta
;
Locaso, Delia Elisa
;
García, María Alejandra
(
Wiley VCH Verlag
,
2021-02
)
Artículo
Water kefir: Factors affecting grain growth and health‐promoting properties of the fermented beverage
Pendón, María Dolores
;
Bengoa, Ana Agustina
;
Iraporda, Carolina
;
Medrano, Micaela
;
Garrote, Graciela Liliana
;
Abraham, Analia Graciela
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2021-11
)
Artículo
Caracterización microbiológica y físicoquímica de carne de boga (Leporinus obtusidens) impregnada con jugo de limón
Naef, Elisa Fernanda
;
Aviles, Maria Victoria
;
Olivera, Daniela Flavia
;
Abalos, Rosa Ana
;
Gómez, María Beatriz
;
Lound, Liliana Haydee
(
Universidad Nacional de Colombia
,
2021-10
)
Artículo
Impacto de la adición de harina de nuez parcialmente desengrasada en la calidad panadera de budines sin gluten
Burbano Moreano, Juan José
;
Correa, María Jimena
(
Publitec
,
2020-08
)
Artículo
Pachyrhizus ahipa (Wedd.) Parodi roots and flour: Biochemical and functional characteristics
Doporto, María Cecilia
;
Mugridge, Alicia
;
Garcia, Maria Alejandra
;
Viña, Sonia Zulma
(
Elsevier
,
2011-06
)
Artículo
Influence of Murta (Ugni molinae Turcz) Powder on the Frankfurters Quality
Bravo, Silvana
;
Inostroza, Karla
;
Lorenzo, José M.
;
Sepúlveda, Gastón
;
Domínguez, Rubén
;
Scheuermann, Erick
;
Paz, Erwin A.
;
Quiñones, John
;
Santos, Eva María
;
Andres, Silvina Cecilia
;
Rosmini, Marcelo Raul
;
Reyes, Jorge Felipe
;
Trindade, Marco Antonio
;
Sepúlveda, Néstor
(
Multidisciplinary Digital Publishing Institute
,
2021-09
)
Artículo
Partial dehydration and cryopreservation of Citrus seeds
Graiver, Natalia Gisel
;
Califano, Alicia Noemi
;
Zaritzky, Noemi Elisabet
(
John Wiley & Sons Ltd
,
2011-11
)
Artículo
Aislamiento por covid-19 en el amba y en el resto del país: estudio transversal de cambios en hábitos y estilo de vida
Elgart, Jorge Federico
;
Flores, Luis Emilio
;
Abraham, Analia Graciela
;
Garrote, Graciela Liliana
;
Torrieri, Rocio
;
Gagliardino, Juan Jose
(
Sociedad Argentina de Nutrición
,
2021-10
)
Artículo
Edible mushrooms as a natural source of food ingredient/additive replacer
Rangel Vargas, Esmeralda
;
Rodriguez, Jose Antonio
;
Domínguez, Jorge Rubén
;
Lorenzo, José Manuel
;
Sosa, Maria Elena
;
Andres, Silvina Cecilia
;
Rosmini, Marcelo Raul
;
Pérez Alvarez, José Angel
;
Teixeira, Alfredo
;
Santos, Eva María
(
MDPI
,
2021-11
)
Artículo
Composition and Physicochemical Characterization of Walnut Flour, a By-product of Oil Extraction
Burbano Moreano, Juan José
;
Correa, María Jimena
(
Springer
,
2021-06
)
Artículo
Caracterización de productos co-cristalizados de sacarosa mediante Rayos X y DSC
Deladino, Lorena
;
Navarro, Alba Sofia del Rosario
;
Martino, Miriam Nora
(
Instituto de Investigaciones para la Industria Alimenticia
,
2009-03
)
Artículo
Bread baking as a moving boundary problem. Part 1: Mathematical modelling
Purlis, Emmanuel
;
Salvadori, Viviana Olga
(
Elsevier
,
2009-04
)
Artículo
Assessment of starch gelatinization by ultrasonic and calorimetric techniques
Aparicio, C.
;
Resa, P.
;
Elvira, L.
;
Molina García, Antonio Diego
;
Martino, Miriam Nora
;
Sanz Martínez, Pedro D.
(
Elsevier
,
2009-10
)
Mostrando ítems 341-360 de 1411
Página anterior
Página siguiente