Toggle navigation
Repositorio Institucional
CONICET Digital
Inicio
EXPLORAR
AUTORES
DISCIPLINAS
COMUNIDADES
Estadísticas
Novedades
Noticias
Boletines
Ayuda
General
Datos de investigación
Acerca de
CONICET Digital
Equipo
Red Federal
Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
CIDCA - CENTRO DE INVESTIGACIÓN Y DESARROLLO EN CRIOTECNOLOGÍA DE ALIMENTOS: Últimas incorporaciones
Mostrando ítems 1-20 de 1556
Página siguiente
Artículo
Enrichment of a fruit‐based smoothie beverage with omega‐3 fatty acids from microencapsulated chia seed oil
Copado, Claudia Noelia
;
Ixtaina, Vanesa Yanet
;
Tomás, Mabel Cristina
(
John Wiley & Sons Ltd
,
2023-12
)
Artículo
Aquafaba from lentils (Lens culinaris) and common beans (Phaseolus vulgaris): a study of cooking variables and drying process on the techno-functional and microstructural properties
Golzi, María Eugenia
;
Marchetti, Lucas
;
Lorenzo, Gabriel
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2023-08
)
Capítulo de Libro
Factors affecting the biological removal of hexavalent chromium using activated sludges
Título del libro: Management of Hazardous Residues Containing Cr(VI)
Contreras, Edgardo Martin
;
Ferro Orozco, Ana Micaela
;
Zaritzky, Noemi Elisabet
(
Nova Novinka
,
2011
)
Artículo
Bioactivity of Prosopis alpataco and Prosopis flexuosa flours: Healthy alternatives as ingredients for nutritional foods
Hoffmann, Elizabeth
;
Boeri, Patricia
;
Monasterio, Romina Paula
;
Fontana, Ariel Ramón
;
Puppo, Maria Cecilia
;
Barrio, Daniel Alejandro
;
Piñuel, Maria Lucrecia
(
Elsevier
,
2024-02
)
Artículo
Encapsulation of lactic acid bacteria in W1/O/W2 emulsions stabilized by mucilage:pectin complexes
la Cava, Enzo Luciano Marcelo
;
Di Clemente, Natalia Andrea
;
Gerbino, Oscar Esteban
;
Sgroppo, Sonia Cecilia
;
Gomez Zavaglia, Andrea
(
Elsevier Science
,
2024-03
)
Artículo
Assessment of the performance of a symbiotic microalgal-bacterial granular sludge reactor for the removal of nitrogen and organic carbon from dairy wastewater
Bucci, Paula Lorena
;
Montero, Enrique José Marcos
;
García Depraect, Octavio
;
Zaritzky, Noemi Elisabet
;
Caravelli, Alejandro Horacio
;
Muñoz, Raúl
(
Pergamon-Elsevier Science Ltd
,
2024-01
)
Artículo
Enzymatic synthesis of fructooligosaccharides: From carrot discards to prebiotic juice
Guerra, Laureana
;
Ureta, María Micaela
;
Romanini, Diana
;
Woitovich Valetti, Nadia
;
Gomez Zavaglia, Andrea
;
Clementz, Adriana Laura
(
Elsevier Science
,
2023-08
)
Datos de investigación
Breadmaking potential of Andean roots and tuber starches from ahipa (Pachyrhizus ahipa), oca (Oxalis tuberosa) and arracacha (Arracacia xanthorrhiza)
Dini, Cecilia
Garzón, Raquel
Rosell, Cristina
(
2024
)
Artículo
Chickpeas’ and Lentils’ Soaking and Cooking Wastewaters Repurposed for Growing Lactic Acid Bacteria
Martins, Gonçalo Nuno
;
Carboni, Angela Daniela
;
Hugo, Ayelen Amelia
;
Castilho, Paula Cristina
;
Gomez Zavaglia, Andrea
(
Multidisciplinary Digital Publishing Institute
,
2023-06
)
Artículo
Aprendiendo a investigar: propuesta de innovación en torno al trabajo final de la Licenciatura en Ciencia y Tecnología de Alimentos
Patrignani, Mariela
(
Universidad Nacional de La Plata
,
2023-12
)
Artículo
Elucidating the structure of melanoidins derived from biscuits: A preliminary study
Patrignani, Mariela
;
González Forte, Lucía del Sol
;
Rufián Henares, J. A.
;
Conforti, Paula Andrea
(
Elsevier
,
2023-03
)
Capítulo de Libro
Application of microwave processing in the food industry
Título del libro: Emerging thermal processes in the food industry
Arballo, Javier Ramiro
;
Campañone, Laura Analia
-
Otros responsables:
Jafari, Seid Mahdi
-
(
Woodhead Publishing
,
2023
)
Capítulo de Libro
Gluten Free Edible Films, Coatings and Toppings
Título del libro: Designing Gluten Free Bakery and Pasta Products
Flores, Silvia Karina
;
García, María Alejandra
;
Gerschenson, Lia Noemi
;
Kupervaser, María Gabriela
;
Sosa, Carola
;
Traffano Schiffo, Maria Victoria
;
Versino, Florencia
-
Otros responsables:
de Escalada Pla, Marina Francisca
Genevois, Carolina Elizabeth
-
(
Springer
,
2023
)
Artículo
Esponjas de queratina con capacidad de sorción de hidrocarburos, obtenidas a partir de residuos de la industria avícola
Orjuela Palacio, Juliana Marcela
;
Zaritzky, Noemi Elisabet
(
Colombian Corporation of Agricultural Research
,
2023-02
)
Evento
Actividad antitrombótica de péptidos de amaranto obtenidos por acción de microorganismos
Orosco Condori, Eugenia Alejandra
;
Abraham, Analia Graciela
;
Scilingo, Adriana Alicia
(
Gobierno de la Provincia de Cordoba
,
2014
)
Evento
Addition of freeze-dried kefir strains to orange juice
Hatchondo, Constanza
;
Londero, Alejandra
;
Garrote, Graciela Liliana
(
Sociedad Argentina de Microbiología General
,
2013
)
Evento
Actividad acuosa e isotermas de adsorcion de harinas de dos especies de algarrobo
Sciammaro, Leonardo Pablo
;
Ferrero, Cristina
;
Puppo, Maria Cecilia
-
Otros responsables:
Ordoñez, Alicia Lucia
-
(
Universidad Nacional de Cuyo
,
2015
)
Evento
Actividad biológica de la fracción no microbiana de kefir: análisis de la capacidad antagónica contra patógenos intestinales
Iraporda, Carolina
;
Abatemarco, Júnior Mário
;
Neumann, Elisabeth
;
Nicoli, Jacques R.
;
Abraham, Analia Graciela
;
Garrote, Graciela Liliana
(
Asociación Argentina de Microbiología
,
2016
)
Evento
Actividad hipocolesterolémica de proteínas de amaranto
Pastor Cavada, Elena
;
Añon, Maria Cristina
;
Martinez, Estela Nora
(
Ministerio de Ciencia y Tecnología de la Provincia de Córdoba
,
2012
)
Artículo
Use of UVC radiation as a postharvest stressor to increase phenolic compounds concentration and antioxidant status in purple, orange, and white carrots
Valerga, Lucia
;
González, Roxana Elizabeth
;
Mauricci, Mariano Tomás
;
Concellón, Analía
;
Cavagnaro, Pablo Federico
(
Elsevier Science
,
2024-05
)
Mostrando ítems 1-20 de 1556
Página siguiente