Toggle navigation
Repositorio Institucional
CONICET Digital
Inicio
EXPLORAR
AUTORES
DISCIPLINAS
COMUNIDADES
Estadísticas
Novedades
Noticias
Boletines
Ayuda
General
Datos de investigación
Acerca de
CONICET Digital
Equipo
Red Federal
Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Áreas de conocimiento
>
Ingenierías y tecnologías
>
Otras Ingenierías y Tecnologías
> Alimentos y Bebidas
PRODUCCION CIENTÍFICO TECNOLÓGICA
Mostrando ítems 121-140 de 3483
Página anterior
Página siguiente
Artículo
Amaranth fiber acts as fermentable substrate for children's fecal microbiota
Sabbione, Ana Clara
;
Bengoa, Ana Agustina
;
Garrote, Graciela Liliana
;
Scilingo, Adriana Alicia
;
Añon, Maria Cristina
;
Abraham, Analia Graciela
(
Elsevier
,
2024-12
)
Artículo
Amaranth functional cookies exert potential antithrombotic and antihypertensive activities
Sabbione, Ana Clara
;
Suarez, Santiago Emmanuel
;
Añon, Maria Cristina
;
Scilingo, Adriana Alicia
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2019-05
)
Artículo
Amaranth Globulin Polypeptide Heterogeneity
Quiroga, Alejandra Viviana
;
Martinez, Estela Nora
;
Añon, Maria Cristina
(
Springer
,
2007-07
)
Artículo
Amaranth in southernmost latitudes: Plant density under irrigation in Patagonia, Argentina
Zubillaga, Maria Fany
;
Camina, Ricardo
;
Orioli, Gustavo Adolfo
;
Failla, Mauricio
;
Barrio, Daniel Alejandro
(
Universidade Federal de Vicosa
,
2020-04
)
Artículo
Amaranth irrigation frequency in northeast Patagonia, Argentina
Zubillaga, Maria Fany
;
Martínez, Roberto Simón
;
Camina, Ricardo
;
Orioli, Gustavo Adolfo
;
Failla, Mauricio
;
Alder, Maite
;
Barrio, Daniel Alejandro
(
Fac Univ Sciences Agronomiques Gembloux
,
2021-11
)
Artículo
Amaranth lectins present potencial antitumor properties
Quiroga, Alejandra Viviana
;
Barrio, Daniel Alejandro
;
Añon, Maria Cristina
(
Elsevier Science
,
2015-01
)
Artículo
Amaranth Lemon Sorbet, Elaboration of a Potential Functional Food
Malgor, Martina
;
Sabbione, Ana Clara
;
Scilingo, Adriana Alicia
(
Springer
,
2020-09
)
Artículo
Amaranth Milling Strategies and Fraction Characterization by FT-IR
Roa Acosta, Diego Fernando
;
Santagapita, Patricio Roman
;
Buera, Maria del Pilar
;
Tolaba, Marcela Patricia
(
Springer
,
2014-03
)
Artículo
Amaranth peptides decreased the activity and expression of cellular tissue factor on LPS activated THP-1 human monocytes
Sabbione, Ana Clara
;
Luna Vital, Diego Armando
;
Scilingo, Adriana Alicia
;
Añon, Maria Cristina
;
González de Mejía, María Elvira
(
Royal Society of Chemistry
,
2018-07
)
Artículo
Amaranth peptides from simulated gastrointestinal digestion: antioxidant activity against reactive species
Orsini Delgado, María Cecilia
;
Galleano, Monica Liliana
;
Añon, Maria Cristina
;
Tironi, Valeria Anahi
(
Springer
,
2015-03
)
Artículo
Amaranth peptides with antithrombotic activity released by simulated gastrointestinal digestion
Sabbione, Ana Clara
;
Nardo, Agustina Estefania
;
Añon, Maria Cristina
;
Scilingo, Adriana Alicia
(
Elsevier
,
2016-01
)
Artículo
Amaranth protein films from thermally treated proteins
Condes, María Cecilia
;
Añon, Maria Cristina
;
Mauri, Adriana Noemi
(
Elsevier
,
2013-12
)
Artículo
Amaranth protein films prepared with high-pressure treated proteins
Condés, María Cristina
;
Añon, Maria Cristina
;
Mauri, Adriana Noemi
(
Elsevier
,
2015-01
)
Artículo
Amaranth proteins as a source of antioxidant peptides: Effect of proteolysis
Tironi, Valeria Anahi
;
Añon, Maria Cristina
(
Elsevier Science
,
2010-01
)
Artículo
Amaranth proteins emulsions as delivery system of Angiotensin-I converting enzyme inhibitory peptides
Suárez, Santiago
;
Añon, Maria Cristina
(
Elsevier
,
2019-05
)
Artículo
Amaranth proteins foaming properties: Adsorption kinetics and foam formation—Part 1
Bolontrade, Agustín Juan
;
Scilingo, Adriana Alicia
;
Añon, Maria Cristina
(
Elsevier Science
,
2013-05
)
Artículo
Amaranth sprouts: A potential health promoting and nutritive natural food
Aphalo, Paula
;
Martinez, Estela Nora
;
Añon, Maria Cristina
(
Taylor & Francis
,
2015-12
)
Artículo
Amaranth starch-rich fraction properties modified by extrusion and fluidized bed heating
Gonzalez, Rolando Jose
;
Carrara, Carlos R.
;
Tosi, Enzo Alberto
;
Añon, Maria Cristina
;
Pilosof, Ana Maria Renata
(
Elsevier Science
,
2007-01
)
Artículo
Amino acid composition of soybean seeds as affected by climatic variables
Carrera, Constanza Soledad
;
Reynoso, Cora Marcela
;
Funes, Gustavo Javier
;
Martínez, María José
;
Dardanelli, Julio
;
Resnik, Silvia Liliana
(
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária
,
2011-12
)
Artículo
Amino acid profiles and quantitative structure-property relationship models as markers for Merlot and Torrontés wines
Duchowicz, Pablo Román
;
Giraudo, Miguel Angel Domingo
;
Castro, Eduardo Alberto
;
Pomilio, Alicia Beatriz
(
Elsevier
,
2013-05
)
Mostrando ítems 121-140 de 3483
Página anterior
Página siguiente