Toggle navigation
Repositorio Institucional
CONICET Digital
Inicio
EXPLORAR
AUTORES
DISCIPLINAS
COMUNIDADES
Estadísticas
Novedades
Noticias
Boletines
Ayuda
General
Datos de investigación
Acerca de
CONICET Digital
Equipo
Red Federal
Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ICYTAC - INSTITUTO DE CIENCIA Y TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS CÓRDOBA: Últimas incorporaciones
Mostrando ítems 201-220 de 420
Página anterior
Página siguiente
Capítulo de Libro
Lead exposure and ethanol intake: Oxidative stress as a converging mechanism of action
Título del libro: Neuroscience of alcohol
Virgolini, Miriam Beatriz
;
Mattalloni, Mara Soledad
;
Deza Ponzio, Romina
;
Albrecht, Paula Alejandra
;
Cancela, Liliana Marina
-
Otros responsables:
Preedy, Victor
-
(
Elsevier Academic Press Inc
,
2019
)
Artículo
Multielemental + isotopic fingerprint enables linking soil, water, forage and milk composition, assessing the geographical origin of Argentinean milk
Griboff, Julieta
;
Baroni, María Verónica
;
Horacek, Micha
;
Wunderlin, Daniel Alberto
;
Monferran, Magdalena Victoria
(
Elsevier
,
2019-06
)
Artículo
Ciclo de conferencias virtuales y a distancia sobre seguridad alimentaria en la FCA-UNC como respuesta al contexto de covid-19: Calidad, Inocuidad, Fraude Alimentario y Defensa de los Alimentos
Guerberoff Enemark, Gisela Kay
;
Marchesino Tapia, Mariana Agostina
;
López, Paloma Lucía
;
Olmedo, Rubén Horacio
(
Universidad Nacional de Cordoba
,
2020-07-01
)
Artículo
Conferencias a distancia en la FCA-UNC sobre concientización social de gestión de pérdidas y desperdicios de alimentos en el marco de COVID-19: concepto y acciones
Guerberoff Enemark, Gisela Kay
;
López, Paloma Lucía
;
Marchesino Tapia, Mariana Agostina
;
Olmedo, Rubén Horacio
(
Universidad Nacional de Córdoba
,
2020-12-01
)
Artículo
Presence of pharmaceutical compounds, levels of biochemical biomarkers in seafood tissues and risk assessment for human health: Results from a case study in North-Western Spain
Martínez Morcillo, Salomé
;
Rodríguez Gil, José Luis
;
Fernández-Rubio, Javier
;
Rodríguez Mozaz, Sara
;
Míguez Santiyán, María Prado
;
Valdés, María Eugenia
;
Barceló, Damián
;
Valcárcel, Yolanda
(
Elsevier Gmbh
,
2020-01
)
Capítulo de Libro
Valor nutritivo de los panificados
Título del libro: Trigo: Un cereal único
Bustos Shmidt, Mariela Cecilia
;
Leon, Alberto Edel
-
Otros responsables:
Leon, Alberto Edel
Perez, Gabriela Teresa
Ribotta, Pablo Daniel
-
(
Universitaria de Villa María
,
2019
)
Capítulo de Libro
Metodologías alternativas de elaboración de pan
Título del libro: Trigo. Un Cereal Único
Steffolani, Maria Eugenia
;
Ribotta, Pablo Daniel
-
Otros responsables:
Leon, Alberto Edel
Perez, Gabriela Teresa
Ribotta, Pablo Daniel
-
(
Eduvim
,
2019
)
Capítulo de Libro
Effects of river pollution on its biota: results from 20 years studies in the Suquía River basin (Córdoba, Argentina)
Título del libro: Pollution of water bodies in Latin America: Impact of Contaminants on Species of Ecological Interest
Amé, María Valeria
;
Ballesteros, Maria Laura
;
Bistoni, Maria de Los Angeles
;
Hued, Andrea Cecilia
;
Monferran, Magdalena Victoria
;
Wunderlin, Daniel Alberto
-
Otros responsables:
Gómez Oliván, Leobardo Manuel
-
(
Springer
,
2019
)
Artículo
Conceptos generales de la Seguridad Alimentaria
Olmedo, Rubén Horacio
(
Universidad Nacional de Córdoba
,
2019-07
)
Artículo
Storage and preservation of dry pasta into biodegradable packaging made from triticale flour
Aranibar Vaca, Carolina
;
Pedrotti, Florencia
;
Archilla, Mariela Valeria
;
Vázquez, Carolina
;
Borneo Benista, Rafael
;
Aguirre, Alicia del Valle
(
Association of Food Scientists and Technologists of India
,
2019-09
)
Artículo
Assessment of bioactive compounds and their in vitro bioaccessibility in whole-wheat flour pasta
Podio, Natalia Soledad
;
Baroni, María Verónica
;
Perez, Gabriela Teresa
;
Wunderlin, Daniel Alberto
(
Elsevier
,
2019-09
)
Artículo
One-pot sequential synthesis and antifungal activity of 2-(benzylsulfonyl)benzothiazole derivatives
Ballari, María Sol
;
Herrera Cano, Natividad Carolina
;
Wunderlin, Daniel Alberto
;
Feresin, Gabriela Egly
;
Santiago, Ana Noemi
(
Royal Society of Chemistry
,
2019-09
)
Artículo
Oxidative stability, affective and descriptive sensory properties of roasted peanut flavored with oregano, laurel, and rosemary essential oils as natural preservatives of food lipids
Olmedo, Rubén Horacio
;
Grosso, Nelson
(
Wiley VCH Verlag
,
2019-05
)
Artículo
Discovery of food identity markers by metabolomics and machine learning technology
Erban, Alexander
;
Fehrle, Ines
;
Martinez-Seidel, Federico
;
Brigante, Federico Iván
;
Lucini Mas, Agustín
;
Baroni, María Verónica
;
Wunderlin, Daniel Alberto
;
Kopka, Joachim
(
Nature Publishing Group
,
2019-12
)
Artículo
Proteomic analysis of Saccharomyces cerevisiae to study the effects of red wine polyphenols on oxidative stress
Lingua, Mariana Soledad
;
Neme Tauil, Ricardo Martin
;
Batthyány, Carlos
;
Wunderlin, Daniel Alberto
;
Baroni, María Verónica
(
Association of Food Scientists and Technologists of India
,
2019-09
)
Artículo
Effect of planetary ball milling on physicochemical and morphological properties of sorghum flour
Palavecino, Pablo Martín
;
Penci, Maria Cecilia
;
Ribotta, Pablo Daniel
(
Elsevier
,
2019-12
)
Artículo
Decrease of chemical and volatile oxidation indicators using oregano essential oil combined with BHT in sunflower oil under accelerated storage conditions
Olmedo, Rubén Horacio
;
Ribotta, Pablo Daniel
;
Grosso, Nelson
(
Association of Food Scientists and Technologists of India
,
2019-05
)
Artículo
Green synthesis of privileged benzimidazole scaffolds using active deep eutectic solvent
Gioia, Maria Luisa Di
;
Cassano, Roberta
;
Costanzo, Paola
;
Herrera Cano, Natividad Carolina
;
Maiuolo, Loredana
;
Nardi, Monica
;
Nicoletta, Fiore Pasquale
;
Oliverio, Manuela
;
Procopio, Antonio
(
Molecular Diversity Preservation International
,
2019-08-02
)
Artículo
Bioaccessibility of polyphenols and antioxidant properties of the white grape by simulated digestion and Caco-2 cell assays: Comparative study with its winemaking product
Lingua, Mariana Soledad
;
Theumer, Martín Gustavo
;
Kruzynski, Paula
;
Wunderlin, Daniel Alberto
;
Baroni, María Verónica
(
Elsevier Science
,
2019-08
)
Artículo
Impact of chemical modifications in pilot-scale isolated sorghum starch and commercial cassava starch
Palavecino, Pablo Martín
;
Penci, Maria Cecilia
;
Ribotta, Pablo Daniel
(
Elsevier Science
,
2019-08-15
)
Mostrando ítems 201-220 de 420
Página anterior
Página siguiente