Toggle navigation
Repositorio Institucional
CONICET Digital
Inicio
EXPLORAR
AUTORES
DISCIPLINAS
COMUNIDADES
Estadísticas
Novedades
Noticias
Boletines
Ayuda
General
Datos de investigación
Acerca de
CONICET Digital
Equipo
Red Federal
Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Articulos(INLAIN): Últimas incorporaciones
Mostrando ítems 261-280 de 325
Página anterior
Página siguiente
Artículo
Spray-dried adjunct cultures of autochthonous non-starter lactic acid bacteria
Peralta, Guillermo Hugo
;
Bergamini, Carina Viviana
;
Audero, Gabriela
;
Paez, Roxana
;
Wolf, Irma Veronica
;
Perotti, Maria Cristina
;
Hynes, Erica Rut
(
Elsevier Science
,
2017-08
)
Artículo
Changes in Environmental Conditions Modify Infection Kinetics of Dairy Phages
Zaburlin, Delfina
;
Quiberoni, Andrea del Lujan
;
Mercanti, Diego Javier
(
Springer New York LLC
,
2017-09
)
Artículo
The role of propionibacteria in the volatile profile of Pategrás cheeses
Wolf, Irma Veronica
;
Peralta, Guillermo Hugo
;
Candioti, Mario César
;
Perotti, Maria Cristina
(
EDP Sciences
,
2016-07
)
Artículo
Adulteration of Argentinean milk fats with animal fats: Detection by fatty acids analysis and multivariate regression techniques
Rebechi, Silvina Roxana
;
Vélez, María Ayelén
;
Vaira, Stella Maris
;
Perotti, Maria Cristina
(
Elsevier
,
2016-07
)
Artículo
Functional properties of Lactobacillus plantarum strains: A study in vitro of heat stress influence
Ferrando, Verónica Andrea
;
Quiberoni, Andrea del Lujan
;
Reinheimer, Jorge Alberto
;
Suárez, Viviana Beatriz
(
Academic Press Ltd - Elsevier Science Ltd
,
2016-04
)
Artículo
Technological, rheological and sensory characterizations of a yogurt containing an exopolysaccharide extract from Lactobacillus fermentum Lf2, a new food additive
Ale, Elisa Carmen
;
Perezlindo, Marcos
;
Pavón, Yanina Lorena
;
Peralta, Guillermo Hugo
;
Costa, Silvia
;
Sabbag, Nora
;
Bergamini, Carina Viviana
;
Reinheimer, Jorge Alberto
;
Binetti, Ana Griselda
(
Elsevier Science
,
2016-12
)
Artículo
Selection of lactic acid bacteria with probiotic potential isolated from the fermentation process of “Cupuaçu” (Theobroma grandiflorum)
Ornellas, Roberta Maria Santos
;
Santos, Tiza Teles
;
Arcucio, Leonardo Borges
;
Sandes, Sávio Henrique Cicco
;
Oliveira, Mayara Messias
;
Dias, Cristiano Villela
;
de Carvalho Silva, Samuel
;
Uetanabaro, Ana Paula Trovatti
;
Vinderola, Celso Gabriel
;
Nicoli, Jacques Robert
(
Springer Verlag Berlín
,
2017-03
)
Artículo
Influence of lactose hydrolysis on galacto-oligosaccharides, lactose, volatile profile and physicochemical parameters of different yogurt varieties
Vénica, Claudia Inés
;
Wolf, Irma Veronica
;
Bergamini, Carina Viviana
;
Perotti, Maria Cristina
(
John Wiley & Sons Ltd
,
2016-12
)
Artículo
Study of the browning and gelation kinetics in a concentrated sheep milk and sucrose system
Rodríguez, Analía
;
Cuffia, Facundo
;
Piagentini, Andrea
;
Lema, Patricia
;
Panizzolo, Luis
;
Rozycki, Sergio Darío
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2017-05
)
Artículo
Enfermedad celíaca y productos lácteos. Estudio de aptitud alimentaria y evaluación de desempeño
Cazzaniga, Diego
;
Bergamini, Carina Viviana
(
Publitec S.A.
,
2017-04
)
Artículo
Aminotransferase and glutamate dehydrogenase activities in lactobacilli and streptococci
Peralta, Guillermo Hugo
;
Bergamini, Carina Viviana
;
Hynes, Erica Rut
(
Sociedade Brasileira de Microbiologia
,
2016-07
)
Artículo
Characterization of lactobacilli strains derived from cocoa fermentation in the south of Bahia for the development of probiotic cultures
Teles Santos, Tiza
;
Santos Ornelas, Roberta María
;
Borges Arcucio, Leonardo
;
Messias Oliveira, Mayara
;
Nicoli, Jaques Robert
;
Villela Dias, Cristiano
;
Trovatti Uetanabaro, Ana Paula
;
Vinderola, Celso Gabriel
(
Elsevier Science
,
2016-06
)
Artículo
Effects of sub-lethal high-pressure homogenization treatment on the outermost cellular structures and the volatile-molecule profiles of two strains of probiotic lactobacilli
Tabanelli, Giulia
;
Vernocchi, Pamela
;
Patrignani, Francesca
;
Del Chierico, Federica
;
Putignani, Lorenza
;
Vinderola, Celso Gabriel
;
Reinheimer, Jorge Alberto
;
Gardini, Fausto
;
Lanciotti, Rosalba
(
Frontiers Research Foundation
,
2015-06
)
Artículo
Yogur funcional y reducido en lactosa: características fisicoquímicas y sensoriales.
Vénica, Claudia Inés
;
Costa, Silvia Claudia
;
Sabbag, Nora
;
Perotti, Maria Cristina
(
Publitec S.A.
,
2015-06
)
Artículo
Potential of high pressure homogenisation on probiotic Caciotta cheese quality and functionality
Burns, Patricia Graciela
;
Patrignani, Francesca
;
Tabanelli, Giulia
;
Vinderola, Celso Gabriel
;
Siroli, Lorenzo
;
Reinheimer, Jorge Alberto
;
Gardini, Fausto
;
Lanciotti, Rosalba
(
Elsevier Ltd
,
2015-03
)
Artículo
Productos lácteos: aporte nutricional de Ca y P
Wolf, Irma Veronica
;
Heer, Lucia
(
Publitec S.A.
,
2015-08
)
Artículo
Variability in the content of Lactobacillus casei in different commercial lots of fermented milks
Del Bono, Yanina
;
Pendino, Brunella
;
Céspedes, Mario
;
Vinderola, Celso Gabriel
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2015-01
)
Artículo
Role of Probiotics Against Mycotoxins and Their Deleterious Effects
Vinderola, Celso Gabriel
;
Ritieni, Alberto
(
Wiley VCH Verlag
,
2014-10
)
Artículo
Mucosal immunomodulation by the non-bacterial fraction of milk fermented by Lactobacillus helveticus R389
Vinderola, Celso Gabriel
;
Matar, Chantal
;
Palacios, Jorge Martin
;
Perdigon, Gabriela del Valle
(
Elsevier Science
,
2007-04-10
)
Artículo
Milk fermented by Lactobacillus helveticus R389 and its non-bacterial fraction confer enhanced protection against Salmonella enteritidis serovar Typhimurium infection in mice
Vinderola, Celso Gabriel
;
Matar, Chantal
;
Perdigon, Gabriela del Valle
(
Elsevier Gmbh
,
2007-04-05
)
Mostrando ítems 261-280 de 325
Página anterior
Página siguiente