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CENTRO CIENTÍFICO TECNOLÓGICO CONICET NOA SUR: Últimas incorporaciones
Mostrando ítems 7581-7600 de 13137
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Capítulo de Libro
Beneficial effects of microorganisms isolated from papaya
Título del libro: Tropical fruits from cultivation to consumption and health benefits: Papaya
Leblanc, Jean Guy Joseph
;
Todorov, Svetoslav Dimitrov
;
de Moreno, Maria Alejandra
-
Otros responsables:
Todorov, Svetoslav Dimitrov
Ivanova, Iskra Vitanova
-
(
Nova Science Publishers
,
2015
)
Capítulo de Libro
Nutraceutics and high value added metabolites produced by lactic acid bacteria
Título del libro: Biotechnology of lactic acid bacteria: novel aapplications. Second Edition
Hebert, Elvira Maria
;
Savoy, Graciela
;
Mozzi, Fernanda Beatriz
-
Otros responsables:
Mozzi, Fernanda Beatriz
Raya, Raul Ricardo
Vignolo, Graciela Margarita
-
(
Wiley
,
2016
)
Capítulo de Libro
Lactic acid bacteria and respiratory health: their beneficial effects on viral infections
Título del libro: Lactic acid bacteria: microbiological and functional aspects
Villena, Julio Cesar
;
Suvorov, Alexander
;
Kitazawa, Haruki
;
Alvarez, Gladis Susana
-
Otros responsables:
Vinderola, Celso Gabriel
Ouwehand, Arthur
Salminen, Seppo
Von Wrigth, Atte
-
(
CRC Press - Taylor & Francis Group
,
2019
)
Capítulo de Libro
Introductory chapter: Vitamin C
Título del libro: Vitamin C: an update on current uses and funtions
Leblanc, Jean Guy Joseph
-
Otros responsables:
Leblanc, Jean Guy Joseph
-
(
InTechOpen
,
2019
)
Capítulo de Libro
Use of symbiotics (probiotics and prebiotics) to improve the safety of foods
Título del libro: Practical food safety: Contemporary issues and future directions
Leblanc, Jean Guy Joseph
;
de Moreno, Maria Alejandra
;
Pinheiro de Souza Oliveira, Ricardo
;
Todorov, Svetoslav Dimitrov
-
Otros responsables:
Bhat, Rajeev
Gómez Lopez, Vicente M.
-
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2014
)
Capítulo de Libro
Lactic acid bacteria in meat fermentations: role of autochthonous starter cultures on quality, safety and health
Título del libro: Lactic Acid Bacteria: Microbiological and Functional Aspects
Vignolo, Graciela Margarita
;
Castellano, Patricia Haydee
;
Fontana, Cecilia Alejandra
;
Cocconcelli, Pier Sandro
;
Fadda, Silvina G.
-
Otros responsables:
Vinderola, Celso Gabriel
Ouwehand, Arthur C.
Salminen, Seppo
von Wright, Atte
-
(
CRC Press - Taylor & Francis Group
,
2019
)
Capítulo de Libro
Central and south american products
Título del libro: Handbook of fermented meat and poultry
Fadda, Silvina G.
;
Vignolo, Graciela Margarita
-
Otros responsables:
Toldrá, Fidel
Hui, Y. H.
Astiasarán, Iciar
Sebranek, Joseph G.
Talon, Regine
-
(
Wiley
,
2014
)
Tesis
Revalorización de frutos nativos argentinos: Caracterización química y funcional de frutos de algarrobos
Perez, Maria Jorgelina
(
2018-03-19
)
Director:
Isla, Maria Ines
Artículo
Egg albumin-folic acid nanocomplexes: Performance as a functional ingredient and biological activity
Arzeni, Carolina
;
Pérez, Oscar E.
;
Leblanc, Jean Guy Joseph
;
Pilosof, Ana Maria Renata
(
Elsevier
,
2015-10
)
Artículo
Effect of daily consumption of Lactobacillus reuteri CRL 1098 on cholesterol reduction in hypercholesterolemic subjects
Malpeli, Agustina
;
Taranto, Maria Pia
;
Cravero, Ricardo C.
;
Tavella, Marina
;
Fasano, Maria Victoria
;
Vicentin, Dimas
;
Ferrari, Guillermina
;
Magrini, Graciano
;
Hebert, Elvira Maria
;
Font, Graciela Maria
;
Varea, Ana María
;
Tavella, Julio Marcelo
;
González, Horacio F.
(
Scientific Research Publishing
,
2015-12
)
Artículo
Effect of UV-C and Ozone on the Bioactive Compounds and Antioxidant Capacity of Minimally Processed Rocket (Eruca Sativa Mill.)
Gutierrez, Diego Ricardo
;
Lemos, Maria Laura
;
Rodriguez, Silvia del Carmen
(
NextGen Research Publication
,
2018-09
)
Capítulo de Libro
Difference in the signals induced by commensal or probiotic bacteria to the gut epithelial and immune cells
Título del libro: Probiotics: Immunobiotics and Immunogenics
Maldonado Galdeano, María Carolina
;
Dogi, Cecilia Ana
;
Perdigon, Gabriela del Valle
-
Otros responsables:
Kitazawa, Haruki
Villena, Julio Cesar
Alvarez, Gladis Susana
-
(
CRC Press - Taylor & Francis Group
,
2014
)
Capítulo de Libro
Probiotic cultures in the cheese industry
Título del libro: Handbook of cheese in health: production, nutrition and medical sciences
Perez Chaia, Adriana Beatriz
;
Vinderola, Celso Gabriel
;
Zarate, Gabriela del Valle
-
Otros responsables:
Preedy, Victor R.
Ross Watson, Ronald
Patel, Vinood B.
-
(
Wageningen Academic Publishers
,
2013
)
Artículo
Male Sexual Behavior and Pheromone Emission Is Enhanced by Exposure to Guava Fruit Volatiles in Anastrepha fraterculus
Bachmann, Guillermo Enrique
;
Segura, Diego Fernando
;
Devescovi, Francisco
;
Juárez, María Laura
;
Ruiz, María Josefina
;
Vera, María Teresa
;
Cladera, Jorge Luis
;
Teal, Peter E. A.
;
Fernandez, Patricia Carina
(
Public Library of Science
,
2015-04
)
Capítulo de Libro
Microbial transformation of lactose: potencial of β-galactosidases for probiotic and prebiotic purposes
Título del libro: Lactose: structure, food Industry applications and role in disorders
Zarate, Gabriela del Valle
;
Saez, Gabriel Dario
;
Perez Chaia, Adriana Beatriz
-
Otros responsables:
Green, David
Lee, Emma
-
(
Nova Biomedical
,
2013
)
Capítulo de Libro
Use of genetically engineered lactic acid bacteria for the treatment of crohn's disease
Título del libro: Crohn's disease: classification, diagnosis and treatment options
Leblanc, Jean Guy Joseph
;
del Carmen, Silvina Andrea
;
Langella, Philippe
;
Bermudez Humaran, Luis
;
Alvarenga Lima, Fernanda
;
Zurita Turk, Meritxell
;
Santos Ponce, Daniela
;
Miyoshi, Anderson
;
Azevedo, Vasco
;
de Moreno, Maria Alejandra
-
Otros responsables:
Leblanc, Jean Guy Joseph
de Moreno, Maria Alejandra
-
(
Nova Science Publishers
,
2013
)
Capítulo de Libro
Indigenous fermented foods of Latin America
Título del libro: Microorganisms and fermentation of traditional foods
de Moreno, Maria Alejandra
;
Todorov, Svetoslav D.
;
Vignolo, Graciela Margarita
;
Savoy, Graciela
;
Leblanc, Jean Guy Joseph
-
Otros responsables:
Ray, Ramesh C.
Montent, Didier
-
(
Crc Press-taylor & Francis Group
,
2015
)
Capítulo de Libro
Constitutive Formulations for Concrete with Recycled Aggregates
Título del libro: Recent Advances on Green Concrete for Structural Purposes: The contribution of the EU-FP7 Project EnCoRe
Caggiano, Antonio
;
Etse, Jose Guillermo
;
Folino, Paula
;
Ripani, Marianela
;
Vrech, Sonia Mariel
-
Otros responsables:
Bartezzaghi, Emilio
Bracchi, Giampio
-
(
Springer
,
2017
)
Artículo
Intracellular Proteomic Analysis of Streptomyces sp. MC1 When Exposed to Cr(VI) by Gel-Based and Gel-Free Methods
Bonilla, José Oscar
;
Callegari, Eduardo Alberto
;
Estévez, Maria Cristina
;
Villegas, Liliana Beatriz
(
Springer
,
2019-11
)
Artículo
Pensar el espacio, pensar los sujetos migrantes. Para una teoría de la apropiación subjetiva del espacio.
Rivero Sierra, Fulvio Alejandro
(
Universidad Estadual de Montes Claros
,
2018-06
)
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