Toggle navigation
Repositorio Institucional
CONICET Digital
Inicio
EXPLORAR
AUTORES
DISCIPLINAS
COMUNIDADES
Estadísticas
Novedades
Noticias
Boletines
Ayuda
General
Datos de investigación
Acerca de
CONICET Digital
Equipo
Red Federal
Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
CENTRO CIENTÍFICO TECNOLÓGICO CONICET NOA SUR: Últimas incorporaciones
Mostrando ítems 7601-7620 de 13164
Página anterior
Página siguiente
Capítulo de Libro
Low-calorie sugars produced by lactic acid bacteria
Título del libro: Biotechnology of lactic acid bacteria: novel applications
Vrancken, Gino
;
Rimaux, Tom
;
De Vuyst, Luc
;
Mozzi, Fernanda Beatriz
-
Otros responsables:
Mozzi, Fernanda Beatriz
Raya, Raul Ricardo
Vignolo, Graciela Margarita
-
(
Wiley-Blackwell Publishing
,
2010
)
Capítulo de Libro
Probiotics in cancer prevention
Título del libro: Bioactive foods in promoting health: probiotics and prebiotics
de Moreno, Maria Alejandra
;
Bibas Bonet, María Eugenia
;
Leblanc, Jean Guy Joseph
;
Sesma, Fernando Juan Manuel
;
Perdigon, Gabriela del Valle
-
Otros responsables:
Ross Watson, Ronald
Preedy, Victor
-
(
Academic Press Inc Elsevier Science
,
2010
)
Capítulo de Libro
B-Group vitamins production by probiotic lactic acid bacteria
Título del libro: Biotechnology of lactic acid bacteria: novel applications
Leblanc, Jean Guy Joseph
;
Laiño, Jonathan Emiliano
;
Juarez del Valle, Marianela
;
Savoy, Graciela
;
Sesma, Fernando Juan Manuel
;
Taranto, Maria Pia
-
Otros responsables:
Mozzi, Fernanda Beatriz
Raya, Raul Ricardo
Vignolo, Graciela Margarita
-
(
Wiley Blackwell Publishers
,
2016
)
Capítulo de Libro
Bioprotective cultures
Título del libro: Handbook of fermented meat and poultry
Vignolo, Graciela Margarita
;
Castellano, Patricia Haydee
;
Fadda, Silvina G.
-
Otros responsables:
Toldrá, Fidel
Hui, Y. H.
Astiasaran, Iciar
Sebranek, Joseph G.
Talon, Régine
-
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2014
)
Capítulo de Libro
Protective effect of lactobacillus casei CRL 431 against salmonella in a mouse model: mechanisms involved
Título del libro: Probiotics in health and disease: new research
Castillo, Natalia Alejandra
;
de Moreno, Maria Alejandra
;
Maldonado Galdeano, María Carolina
;
Perdigon, Gabriela del Valle
-
Otros responsables:
Roma, Anastasia
-
(
Nova Science Publishers
,
2014
)
Capítulo de Libro
Soy sauce fermentation
Título del libro: Encyclopedia of biotechnology in agriculture and food
Leblanc, Jean Guy Joseph
-
Otros responsables:
Heldman, Dennis R.
Hoover, Dallas G.
Wheeler, Matthew B.
-
(
CRC Press - Taylor & Francis Group
,
2010
)
Capítulo de Libro
Probiotics in inflammatory bowel diseases and cancer prevention
Título del libro: Probiotics, prebiotics, and symbiotics: bioactive foods in health promotion
Leblanc, Jean Guy Joseph
;
de Moreno, Maria Alejandra
-
Otros responsables:
Watson, Ronald R.
Preedy, Victor
-
(
Academic Press Inc Elsevier Science
,
2016
)
Capítulo de Libro
Beneficial effects of microorganisms isolated from papaya
Título del libro: Tropical fruits from cultivation to consumption and health benefits: Papaya
Leblanc, Jean Guy Joseph
;
Todorov, Svetoslav Dimitrov
;
de Moreno, Maria Alejandra
-
Otros responsables:
Todorov, Svetoslav Dimitrov
Ivanova, Iskra Vitanova
-
(
Nova Science Publishers
,
2015
)
Capítulo de Libro
Nutraceutics and high value added metabolites produced by lactic acid bacteria
Título del libro: Biotechnology of lactic acid bacteria: novel aapplications. Second Edition
Hebert, Elvira Maria
;
Savoy, Graciela
;
Mozzi, Fernanda Beatriz
-
Otros responsables:
Mozzi, Fernanda Beatriz
Raya, Raul Ricardo
Vignolo, Graciela Margarita
-
(
Wiley
,
2016
)
Capítulo de Libro
Lactic acid bacteria and respiratory health: their beneficial effects on viral infections
Título del libro: Lactic acid bacteria: microbiological and functional aspects
Villena, Julio Cesar
;
Suvorov, Alexander
;
Kitazawa, Haruki
;
Alvarez, Gladis Susana
-
Otros responsables:
Vinderola, Celso Gabriel
Ouwehand, Arthur
Salminen, Seppo
Von Wrigth, Atte
-
(
CRC Press - Taylor & Francis Group
,
2019
)
Capítulo de Libro
Introductory chapter: Vitamin C
Título del libro: Vitamin C: an update on current uses and funtions
Leblanc, Jean Guy Joseph
-
Otros responsables:
Leblanc, Jean Guy Joseph
-
(
InTechOpen
,
2019
)
Capítulo de Libro
Use of symbiotics (probiotics and prebiotics) to improve the safety of foods
Título del libro: Practical food safety: Contemporary issues and future directions
Leblanc, Jean Guy Joseph
;
de Moreno, Maria Alejandra
;
Pinheiro de Souza Oliveira, Ricardo
;
Todorov, Svetoslav Dimitrov
-
Otros responsables:
Bhat, Rajeev
Gómez Lopez, Vicente M.
-
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2014
)
Capítulo de Libro
Lactic acid bacteria in meat fermentations: role of autochthonous starter cultures on quality, safety and health
Título del libro: Lactic Acid Bacteria: Microbiological and Functional Aspects
Vignolo, Graciela Margarita
;
Castellano, Patricia Haydee
;
Fontana, Cecilia Alejandra
;
Cocconcelli, Pier Sandro
;
Fadda, Silvina G.
-
Otros responsables:
Vinderola, Celso Gabriel
Ouwehand, Arthur C.
Salminen, Seppo
von Wright, Atte
-
(
CRC Press - Taylor & Francis Group
,
2019
)
Capítulo de Libro
Central and south american products
Título del libro: Handbook of fermented meat and poultry
Fadda, Silvina G.
;
Vignolo, Graciela Margarita
-
Otros responsables:
Toldrá, Fidel
Hui, Y. H.
Astiasarán, Iciar
Sebranek, Joseph G.
Talon, Regine
-
(
Wiley
,
2014
)
Tesis
Revalorización de frutos nativos argentinos: Caracterización química y funcional de frutos de algarrobos
Perez, Maria Jorgelina
(
2018-03-19
)
Director:
Isla, Maria Ines
Artículo
Egg albumin-folic acid nanocomplexes: Performance as a functional ingredient and biological activity
Arzeni, Carolina
;
Pérez, Oscar E.
;
Leblanc, Jean Guy Joseph
;
Pilosof, Ana Maria Renata
(
Elsevier
,
2015-10
)
Artículo
Effect of daily consumption of Lactobacillus reuteri CRL 1098 on cholesterol reduction in hypercholesterolemic subjects
Malpeli, Agustina
;
Taranto, Maria Pia
;
Cravero, Ricardo C.
;
Tavella, Marina
;
Fasano, Maria Victoria
;
Vicentin, Dimas
;
Ferrari, Guillermina
;
Magrini, Graciano
;
Hebert, Elvira Maria
;
Font, Graciela Maria
;
Varea, Ana María
;
Tavella, Julio Marcelo
;
González, Horacio F.
(
Scientific Research Publishing
,
2015-12
)
Artículo
Effect of UV-C and Ozone on the Bioactive Compounds and Antioxidant Capacity of Minimally Processed Rocket (Eruca Sativa Mill.)
Gutierrez, Diego Ricardo
;
Lemos, Maria Laura
;
Rodriguez, Silvia del Carmen
(
NextGen Research Publication
,
2018-09
)
Capítulo de Libro
Difference in the signals induced by commensal or probiotic bacteria to the gut epithelial and immune cells
Título del libro: Probiotics: Immunobiotics and Immunogenics
Maldonado Galdeano, María Carolina
;
Dogi, Cecilia Ana
;
Perdigon, Gabriela del Valle
-
Otros responsables:
Kitazawa, Haruki
Villena, Julio Cesar
Alvarez, Gladis Susana
-
(
CRC Press - Taylor & Francis Group
,
2014
)
Capítulo de Libro
Probiotic cultures in the cheese industry
Título del libro: Handbook of cheese in health: production, nutrition and medical sciences
Perez Chaia, Adriana Beatriz
;
Vinderola, Celso Gabriel
;
Zarate, Gabriela del Valle
-
Otros responsables:
Preedy, Victor R.
Ross Watson, Ronald
Patel, Vinood B.
-
(
Wageningen Academic Publishers
,
2013
)
Mostrando ítems 7601-7620 de 13164
Página anterior
Página siguiente