Capítulo de Libro
Water and Food Appearance
Título del libro: Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems
Fecha de publicación:
2015
Editorial:
Springer
ISBN:
978-1-4939-2577-3
Idioma:
Inglés
Clasificación temática:
Resumen
Food appearance depends not only on its chromatic characteristics (hue, saturation) and luminosity but also on the spatial distribution of light inside the food material, which determines appearance aspects such as transparency and gloss.
Palabras clave:
Food appearance
,
Structure
,
Transparency
,
Cromacity
Archivos asociados
Licencia
Identificadores
Colecciones
Capítulos de libros(OCA CIUDAD UNIVERSITARIA)
Capítulos de libros de OFICINA DE COORDINACION ADMINISTRATIVA CIUDAD UNIVERSITARIA
Capítulos de libros de OFICINA DE COORDINACION ADMINISTRATIVA CIUDAD UNIVERSITARIA
Citación
Buera, Maria del Pilar; Farroni, Abel Eduardo; Agudelo Laverde, Lina Marcela; Water and Food Appearance; Springer; 2015; 27-39
Compartir
Altmétricas
Items relacionados
Mostrando titulos relacionados por título, autor y tema.
-
Capítulo de Libro Effect of relative humidity on shrinkage and color changes in dehydrated strawberryTítulo del libro: Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food SystemsAgudelo Laverde, Lina Marcela ; Acevedo, Nuria ; Schebor, Carolina Claudia ; Buera, Maria del Pilar (Springer, 2015)
-
Capítulo de Libro Stabilization and Controlled Release of Invertase Through the Addition of Trehalose in Wet and Dried Alginate-Chitosan BeadsTítulo del libro: Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems
-
Título del libro: Water Stress in Biological, Chemical,Pharmaceutical and Food SystemsSantos, Maria Victoria ; Vampa, Victoria Cristina; Califano, Alicia Noemi ; Zaritzky, Noemi Elisabet - Otros responsables: Gutiérrez López, Gustavo F. Buera, Maria del Pilar Barbosa Cánovas, Gustavo V. - (Springer, 2015)
-
Capítulo de Libro Caking Process and Microstructural Changes of Wall Materials Used in Spray-Drying ProcessTítulo del libro: Water Stress in Biological Pharmaceutical and Food SystemsPorrás Saavedra, Josefina; Palacios González, E.; Yánez Fernández, J.; Mazzobre, Maria Florencia ; Buera, Maria del Pilar ; Alamilla Beltrán, L. (Springer, 2015)
-
Capítulo de Libro The role of water in the cryopreservation of seedsTítulo del libro: Water Stress in Biological, Chemical Pharmaceutical and Food SystemsZaritzky, Noemi Elisabet - Otros responsables: Gutierrez Lopez, Gustavo Alamilla Beltrán, Liliana Buera, Maria del Pilar Welti Chanes, Jorge Parada Arias, Efren Barbosa Cánovas, Gustavo - (Springer, 2015)
-
Capítulo de Libro Rheology and Stability of Citral/Sugar MicroemulsionsTítulo del libro: Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food SystemsSosa, Natalia ; Schebor, Carolina Claudia ; Pérez, Oscar - Otros responsables: Gutiérrez López, Gustavo F. Alamilla Beltrán, Liliana Buera, Maria del Pilar Welti Chanes, Jorge Parada Arias, Efrén Barbosa Cánovas, Gustavo V. - (Springer, 2015)