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dc.contributor.author
Quintana, Gabriel Sebastian
dc.contributor.author
Gerbino, Oscar Esteban
dc.contributor.author
Gomez Zavaglia, Andrea
dc.contributor.other
Gomez Zavaglia, Andrea
dc.date.available
2022-09-29T12:15:45Z
dc.date.issued
2021
dc.identifier.citation
Quintana, Gabriel Sebastian; Gerbino, Oscar Esteban; Gomez Zavaglia, Andrea; Microfluidic Glass Capillary Devices: An Innovative Tool to Encapsulate Lactiplantibacillus plantarum; Springer; 2021; 69-77
dc.identifier.isbn
978-1-0716-1648-2
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/170917
dc.description.abstract
In this chapter, a detailed preparation of W/O emulsions using microfluidic devices is presented. Soybean oil is proposed as continuous phase, and two hydrophilic polymers, sodium caseinate and alginate, are proposed as dispersed phases. This approach enables the controlled encapsulation of different cells and/or bioactive compounds.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Springer
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
MICROFLUIDIC
dc.subject
LACTOBACILLUS
dc.subject
ENCAPSULATION
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Microfluidic Glass Capillary Devices: An Innovative Tool to Encapsulate Lactiplantibacillus plantarum
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2022-09-21T14:24:30Z
dc.journal.pagination
69-77
dc.journal.pais
Estados Unidos
dc.description.fil
Fil: Quintana, Gabriel Sebastian. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Gerbino, Oscar Esteban. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Gomez Zavaglia, Andrea. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-1-0716-1649-9_7
dc.conicet.paginas
200
dc.source.titulo
Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients
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