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Capítulo de Libro

Microfluidic Glass Capillary Devices: An Innovative Tool to Encapsulate Lactiplantibacillus plantarum

Título del libro: Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients

Quintana, Gabriel SebastianIcon ; Gerbino, Oscar EstebanIcon ; Gomez Zavaglia, AndreaIcon
Otros responsables: Gomez Zavaglia, AndreaIcon
Fecha de publicación: 2021
Editorial: Springer
ISBN: 978-1-0716-1648-2
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Alimentos y Bebidas

Resumen

In this chapter, a detailed preparation of W/O emulsions using microfluidic devices is presented. Soybean oil is proposed as continuous phase, and two hydrophilic polymers, sodium caseinate and alginate, are proposed as dispersed phases. This approach enables the controlled encapsulation of different cells and/or bioactive compounds.
Palabras clave: MICROFLUIDIC , LACTOBACILLUS , ENCAPSULATION
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info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/170917
URL: https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-1-0716-1649-9_7
Colecciones
Capítulos de libros(CIDCA)
Capítulos de libros de CENTRO DE INV EN CRIOTECNOLOGIA DE ALIMENTOS (I)
Citación
Quintana, Gabriel Sebastian; Gerbino, Oscar Esteban; Gomez Zavaglia, Andrea; Microfluidic Glass Capillary Devices: An Innovative Tool to Encapsulate Lactiplantibacillus plantarum; Springer; 2021; 69-77
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