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dc.contributor.author
Ureta, María Micaela
dc.contributor.author
Gomez Zavaglia, Andrea
dc.contributor.other
Gomez Zavaglia, Andrea
dc.date.available
2022-03-30T13:26:39Z
dc.date.issued
2021
dc.identifier.citation
Ureta, María Micaela; Gomez Zavaglia, Andrea; Fructosyltransferase Immobilization Via Entrapment; Springer; 2021; 191-197
dc.identifier.isbn
978-1-0716-1648-2
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/154049
dc.description.abstract
Immobilization has emerged as a suitable approach to ensure the stability of enzymes, simplifying their removal once the reaction has been completed and enabling their reutilization. Entrapment is an immobilization method consisting in the occlusion of a given enzyme in synthetic or natural polymeric networks that act as permeable membranes for substrates and products, retaining the enzyme inside (encapsulated enzyme). In this chapter, a protocol for the entrapment of frutctosyltransferase in calcium alginate beads both in batch and in continuous processes is described. The physicochemical characterization of the enzyme?alginate beads (scanning electron microscopy, infrared spectroscopy, determination of water content) and the determination of the enzymatic activity of the entrapped enzyme are also described.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Springer
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
FRUCTOSYLTRANSFERASE
dc.subject
IMMOBILIZATION
dc.subject
ALGINATE
dc.subject
IONIC-GELATION
dc.subject
FRUCTO-OLIGOSACCHARIDES
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Fructosyltransferase Immobilization Via Entrapment
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2022-03-14T16:41:31Z
dc.journal.pagination
191-197
dc.journal.pais
Luxemburgo
dc.description.fil
Fil: Ureta, María Micaela. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Gomez Zavaglia, Andrea. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-1-0716-1649-9_17
dc.conicet.paginas
200
dc.source.titulo
Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients
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