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dc.contributor.author
Brizuela, Natalia Soledad  
dc.contributor.author
Semorile, Liliana Carmen  
dc.contributor.author
Bravo Ferrada, Barbara Mercedes  
dc.contributor.author
Tymczyszyn, Emma Elizabeth  
dc.contributor.other
Gomez Zavaglia, Andrea  
dc.date.available
2023-05-17T19:49:20Z  
dc.date.issued
2021  
dc.identifier.citation
Brizuela, Natalia Soledad; Semorile, Liliana Carmen; Bravo Ferrada, Barbara Mercedes; Tymczyszyn, Emma Elizabeth; Encapsulation of Lactic Acid Bacteria in Sugar Matrices To Be Used as Starters in the Food Industry; Humana New York; 2021; 55-61  
dc.identifier.isbn
978-1-0716-1648-2  
dc.identifier.issn
2662-950X  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/197909  
dc.description.abstract
Encapsulation of bacterial cultures by freeze-drying enables the storage and distribution of microorganisms in a reduced volume, avoiding the necessity of using freezing temperatures. Here we describe the encapsulation by freeze-drying process of lactic acid bacteria in different sugar matrices (sucrose, trehalose, or maltodextrin) to be used in the food industry.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Humana New York  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.source
https://www.springer.com/series/16556  
dc.subject
BACTERIAS DEL ACIDO LACTICO  
dc.subject
SUGAR  
dc.subject
FOOD INDUSTRY  
dc.subject
ENCAPSULATION  
dc.subject.classification
Biología Celular, Microbiología  
dc.subject.classification
Ciencias Biológicas  
dc.subject.classification
CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS  
dc.title
Encapsulation of Lactic Acid Bacteria in Sugar Matrices To Be Used as Starters in the Food Industry  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2023-03-13T13:33:20Z  
dc.identifier.eissn
2662-9518  
dc.journal.pagination
55-61  
dc.journal.pais
Estados Unidos  
dc.journal.ciudad
Nueva York  
dc.description.fil
Fil: Brizuela, Natalia Soledad. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional de Quilmes. Departamento de Ciencia y Tecnología. Laboratorio de Microbiología Molecular; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Semorile, Liliana Carmen. Universidad Nacional de Quilmes. Departamento de Ciencia y Tecnología. Laboratorio de Microbiología Molecular; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Bravo Ferrada, Barbara Mercedes. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional de Quilmes. Departamento de Ciencia y Tecnología. Laboratorio de Microbiología Molecular; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Tymczyszyn, Emma Elizabeth. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional de Quilmes. Departamento de Ciencia y Tecnología. Laboratorio de Microbiología Molecular; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-1-0716-1649-9_5  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1007/978-1-0716-1649-9_5  
dc.conicet.paginas
250  
dc.source.titulo
Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients