Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Faroux, Juan Manuel  
dc.contributor.author
Ureta, María Micaela  
dc.contributor.author
Gomez Zavaglia, Andrea  
dc.contributor.author
Tymczyszyn, Emma Elizabeth  
dc.contributor.other
Gomez Zavaglia, Andrea  
dc.date.available
2022-03-30T12:56:27Z  
dc.date.issued
2021  
dc.identifier.citation
Faroux, Juan Manuel; Ureta, María Micaela; Gomez Zavaglia, Andrea; Tymczyszyn, Emma Elizabeth; Stability of Antioxidants Encapsulated in Freeze-Dried Prebiotic Matrices; Springer; 2021; 161-166  
dc.identifier.isbn
978-1-0716-1648-2  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/154048  
dc.description.abstract
In this chapter, a method for evaluating the ability of freeze-dried prebiotic matrices (e.g., fructo and galacto-oligosaccharides, FOS and GOS, respectively) to stabilize vitamin C is described. Sucrose, a well-known protective compound, can be used as a control. Storage conditions can also be investigated by equilibrating samples in atmospheres of saturated salts within 11% and 85% relative humidities.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Springer  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
PREBIOTIC MATRICES  
dc.subject
ASCORBIC ACID  
dc.subject
SUCROSE  
dc.subject
RELATIVE HUMIDITY  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Stability of Antioxidants Encapsulated in Freeze-Dried Prebiotic Matrices  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2021-12-03T19:44:07Z  
dc.journal.pagination
161-166  
dc.journal.pais
Luxemburgo  
dc.description.fil
Fil: Faroux, Juan Manuel. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Ureta, María Micaela. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Gomez Zavaglia, Andrea. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Tymczyszyn, Emma Elizabeth. Universidad Nacional de Quilmes; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://link.springer.com/chapter/10.1007%2F978-1-0716-1649-9_14  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1007/978-1-0716-1649-9_14  
dc.conicet.paginas
200  
dc.source.titulo
Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients