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Capítulo de Libro

Effect of blanching and/or osmotic dehydration on texture, structure and rheological properties of apple tissue

Título del libro: Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems

Garcia Loredo, Analia BelenIcon ; Guerrero, Sandra N.Icon ; Alzamora, Stella MarisIcon
Fecha de publicación: 2015
Editorial: Springer
ISBN: 978-1-4939-2578-0
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Otras Ingenierías y Tecnologías

Resumen

The objective of this study was to assess the relationship between linear viscoelastic characteristics (dynamic oscillatory shear and creep/recovery tests, Paar Physica MCR 300 rheometer), mechanical behaviour at large deformations (texture profile analysis (TPA), Instron model 3345), texture (trained sensory panel in texture profile method) and structure (optical microscopy observations) of apple tissue subjected to blanching, and/or glucose osmotic dehydration.
Palabras clave: APPLE TISSUE , BLANCHING , OSMOTIC DEHYDRATION , TEXTURE , STRUCTURE
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Tamaño: 1.957Mb
Formato: PDF
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info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/274278
URL: https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-1-4939-2578-0_42
DOI: http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4939-2578-0_42
Colecciones
Capítulos de libros(OCA CIUDAD UNIVERSITARIA)
Capítulos de libros de OFICINA DE COORDINACION ADMINISTRATIVA CIUDAD UNIVERSITARIA
Citación
Garcia Loredo, Analia Belen; Guerrero, Sandra N.; Alzamora, Stella Maris; Effect of blanching and/or osmotic dehydration on texture, structure and rheological properties of apple tissue; Springer; 2015; 477-484
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