Repositorio Institucional
Repositorio Institucional
CONICET Digital
  • Inicio
  • EXPLORAR
    • AUTORES
    • DISCIPLINAS
    • COMUNIDADES
  • Estadísticas
  • Novedades
    • Noticias
    • Boletines
  • Ayuda
    • General
    • Datos de investigación
  • Acerca de
    • CONICET Digital
    • Equipo
    • Red Federal
  • Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
  • INFORMACIÓN GENERAL
  • RESUMEN
  • ESTADISTICAS
 
Capítulo de Libro

Bioactive peptides released from pseudo-cereals proteins during gastrointestinal digestion

Título del libro: Protein Digestion-Derived Peptides: Chemistry, Bioactivity, and Health Effects

Añon, Maria CristinaIcon ; García Fillería, Susan FiorellaIcon ; Nardo, Agustina EstefaniaIcon ; Quiroga, Alejandra VivianaIcon ; Rodriguez, MarielaIcon ; Sabbione, Ana ClaraIcon ; Scilingo, Adriana Alicia; Suarez, Santiago EmmanuelIcon ; Tironi, Valeria AnahiIcon
Otros responsables: Martinez Villaluenga, Cristina; Hernández Ledesma, Blanca
Fecha de publicación: 2024
Editorial: Academic Press
ISBN: 978-0-443-19141-1
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Alimentos y Bebidas

Resumen

Protein Digestion-Derived Peptides: Chemistry, Bioactivity, and Health Effects presents the latest international advances in fundamental and applied research on the impact of gastrointestinal digestion on the release of bioactive peptides from food sources. This book covers the fundamentals and applications of gastrointestinal digestion and absorption models as well as the impact of food matrices, their components and protein characteristics, and peptide bioaccessibility and bioavailability released during digestion. Developed for nutrition researchers, food scientists, and pharmaceutical scientists, this book is sure to be a welcomed for those who wish to understand the impact of peptides on chronic disease.
Palabras clave: PÉPTIDOS , PSEUDOCEREALES , DIGESTION GASTROINTESTINAL SIMULADA
Ver el registro completo
 
Archivos asociados
Tamaño: 977.5Kb
Formato: PDF
.
Solicitar
Licencia
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/241298
URL: https://www.sciencedirect.com/book/9780443191411/protein-digestion-derived-pepti
Colecciones
Capítulos de libros(CIDCA)
Capítulos de libros de CENTRO DE INV EN CRIOTECNOLOGIA DE ALIMENTOS (I)
Citación
Añon, Maria Cristina; García Fillería, Susan Fiorella; Nardo, Agustina Estefania; Quiroga, Alejandra Viviana; Rodriguez, Mariela; et al.; Bioactive peptides released from pseudo-cereals proteins during gastrointestinal digestion; Academic Press; 2024; 219-260
Compartir

Enviar por e-mail
Separar cada destinatario (hasta 5) con punto y coma.
  • Facebook
  • X Conicet Digital
  • Instagram
  • YouTube
  • Sound Cloud
  • LinkedIn

Los contenidos del CONICET están licenciados bajo Creative Commons Reconocimiento 2.5 Argentina License

https://www.conicet.gov.ar/ - CONICET

Inicio

Explorar

  • Autores
  • Disciplinas
  • Comunidades

Estadísticas

Novedades

  • Noticias
  • Boletines

Ayuda

Acerca de

  • CONICET Digital
  • Equipo
  • Red Federal

Contacto

Godoy Cruz 2290 (C1425FQB) CABA – República Argentina – Tel: +5411 4899-5400 repositorio@conicet.gov.ar
TÉRMINOS Y CONDICIONES