Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Ramallo, Laura Ana

dc.contributor.author
Martino, Miriam Nora

dc.contributor.author
Mascheroni, Rodolfo Horacio

dc.contributor.other
Mascheroni, Rodolfo Horacio

dc.date.available
2020-08-18T17:40:44Z
dc.date.issued
2012
dc.identifier.citation
Ramallo, Laura Ana; Martino, Miriam Nora; Mascheroni, Rodolfo Horacio; Special (Emerging) Freezing Techniques (Dehydrofreezing, Pressure-Shift Freezing, UltrasonicAssisted Freezing, and Hydrofluidization Freezing); CRC Press - Taylor & Francis Group; 1; 2012; 307-329
dc.identifier.isbn
9781420055481
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/111860
dc.description.abstract
As any other evolving technology, freezing tries to develop new applications of known procedures, as in combination with partial dehydration in dehydrofreezing or using fluidization principles in hydrofluidization (HF) freezing, or testing promising developing (emerging) technologies such as very high pressures in pressure-shift freezing or ultrasound in ultrasonic-assisted freezing. The first two applications are much more advanced in their concepts and applications, and the last two have promising possibilities that must be studied much more thoroughly.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
CRC Press - Taylor & Francis Group

dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Emerging freezing technologies
dc.subject
Pressure shift
dc.subject
Ultrasonic freezing
dc.subject
Hydrofluidization freezing
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas

dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías

dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS

dc.title
Special (Emerging) Freezing Techniques (Dehydrofreezing, Pressure-Shift Freezing, UltrasonicAssisted Freezing, and Hydrofluidization Freezing)
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2020-07-20T20:13:59Z
dc.journal.volume
1
dc.journal.pagination
307-329
dc.journal.pais
Reino Unido

dc.description.fil
Fil: Ramallo, Laura Ana. Universidad Nacional de Misiones; Argentina
dc.description.fil
Fil: Martino, Miriam Nora. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Mascheroni, Rodolfo Horacio. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.taylorfrancis.com/books/9780429136764/chapters/10.1201/b12137-18
dc.conicet.paginas
402
dc.source.titulo
Operations in Food Refrigeration
Archivos asociados