Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Ramallo, Laura Ana  
dc.contributor.author
Martino, Miriam Nora  
dc.contributor.author
Mascheroni, Rodolfo Horacio  
dc.contributor.other
Mascheroni, Rodolfo Horacio  
dc.date.available
2020-08-18T17:40:44Z  
dc.date.issued
2012  
dc.identifier.citation
Ramallo, Laura Ana; Martino, Miriam Nora; Mascheroni, Rodolfo Horacio; Special (Emerging) Freezing Techniques (Dehydrofreezing, Pressure-Shift Freezing, UltrasonicAssisted Freezing, and Hydrofluidization Freezing); CRC Press - Taylor & Francis Group; 1; 2012; 307-329  
dc.identifier.isbn
9781420055481  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/111860  
dc.description.abstract
As any other evolving technology, freezing tries to develop new applications of known procedures, as in combination with partial dehydration in dehydrofreezing or using fluidization principles in hydrofluidization (HF) freezing, or testing promising developing (emerging) technologies such as very high pressures in pressure-shift freezing or ultrasound in ultrasonic-assisted freezing. The first two applications are much more advanced in their concepts and applications, and the last two have promising possibilities that must be studied much more thoroughly.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
CRC Press - Taylor & Francis Group  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
Emerging freezing technologies  
dc.subject
Pressure shift  
dc.subject
Ultrasonic freezing  
dc.subject
Hydrofluidization freezing  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Special (Emerging) Freezing Techniques (Dehydrofreezing, Pressure-Shift Freezing, UltrasonicAssisted Freezing, and Hydrofluidization Freezing)  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2020-07-20T20:13:59Z  
dc.journal.volume
1  
dc.journal.pagination
307-329  
dc.journal.pais
Reino Unido  
dc.description.fil
Fil: Ramallo, Laura Ana. Universidad Nacional de Misiones; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Martino, Miriam Nora. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Mascheroni, Rodolfo Horacio. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.taylorfrancis.com/books/9780429136764/chapters/10.1201/b12137-18  
dc.conicet.paginas
402  
dc.source.titulo
Operations in Food Refrigeration