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Capítulo de Libro

Mild intervention technologies for increasing shelf life and/or safety of fresh fruits: Opportunity and challenge

Título del libro: Technology, Science, and Culture: A Global Vision

Alzamora, Stella MarisIcon ; Gómez, Paula LuisinaIcon ; Raffellini, Silvia Monica; Contigiani, Eunice ValentinaIcon ; Jaramillo Sánchez, Gabriela MaribelIcon ; Romero Bernal, Angela RocioIcon ; González, Lucas
Otros responsables: Picazo Vela, Sergio; Hernández, Luis Ricardo
Fecha de publicación: 2019
Editorial: IntechOpen
ISBN: 978-1-78984-305-7
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Alimentos y Bebidas

Resumen

This presentation will discuss the application of some mild stressors (ozone, PL,and UV-C, among others), used in a hurdle approach, for improving the shelf lifeand safety of fruits and fruit products. The impact on microbiota, structure, andquality factors will be analyzed. Some tools for preservation technology design will be also highlighted, evidencing opportunities and future challenges.
Palabras clave: HURDLE TECHNOLOGY , APPLICATION STRATEGIES , EMERGING STRESSORS , FRESH FRUIT PRESERVATION
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info:eu-repo/semantics/openAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/108699
URL: https://www.intechopen.com/chapters/70403
DOI: http://dx.doi.org/10.5772/intechopen.90099
Colecciones
Capítulos de libros(SEDE CENTRAL)
Capítulos de libros de SEDE CENTRAL
Citación
Alzamora, Stella Maris; Gómez, Paula Luisina; Raffellini, Silvia Monica; Contigiani, Eunice Valentina; Jaramillo Sánchez, Gabriela Maribel; et al.; Mild intervention technologies for increasing shelf life and/or safety of fresh fruits: Opportunity and challenge; IntechOpen; II; 2019; 15-26
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