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dc.contributor.author
Alzamora, Stella Maris
dc.contributor.author
Gómez, Paula Luisina
dc.contributor.author
Raffellini, Silvia Monica
dc.contributor.author
Contigiani, Eunice Valentina
dc.contributor.author
Jaramillo Sánchez, Gabriela Maribel
dc.contributor.author
Romero Bernal, Angela Rocio
dc.contributor.author
González, Lucas
dc.contributor.other
Picazo Vela, Sergio
dc.contributor.other
Hernández, Luis Ricardo
dc.date.available
2020-07-02T18:48:40Z
dc.date.issued
2019
dc.identifier.citation
Alzamora, Stella Maris; Gómez, Paula Luisina; Raffellini, Silvia Monica; Contigiani, Eunice Valentina; Jaramillo Sánchez, Gabriela Maribel; et al.; Mild intervention technologies for increasing shelf life and/or safety of fresh fruits: Opportunity and challenge; IntechOpen; II; 2019; 15-26
dc.identifier.isbn
978-1-78984-305-7
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/108699
dc.description.abstract
This presentation will discuss the application of some mild stressors (ozone, PL,and UV-C, among others), used in a hurdle approach, for improving the shelf lifeand safety of fruits and fruit products. The impact on microbiota, structure, andquality factors will be analyzed. Some tools for preservation technology design will be also highlighted, evidencing opportunities and future challenges.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
IntechOpen
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
HURDLE TECHNOLOGY
dc.subject
APPLICATION STRATEGIES
dc.subject
EMERGING STRESSORS
dc.subject
FRESH FRUIT PRESERVATION
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Mild intervention technologies for increasing shelf life and/or safety of fresh fruits: Opportunity and challenge
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2020-07-01T20:34:33Z
dc.journal.volume
II
dc.journal.pagination
15-26
dc.journal.pais
Estados Unidos
dc.journal.ciudad
Delaware
dc.description.fil
Fil: Alzamora, Stella Maris. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina
dc.description.fil
Fil: Gómez, Paula Luisina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Departamento de Industrias; Argentina
dc.description.fil
Fil: Raffellini, Silvia Monica. Universidad Nacional de Luján. Departamento de Tecnología; Argentina
dc.description.fil
Fil: Contigiani, Eunice Valentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Departamento de Industrias; Argentina
dc.description.fil
Fil: Jaramillo Sánchez, Gabriela Maribel. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Departamento de Industrias. Instituto de Tecnología de Alimentos y Procesos Químicos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Ciudad Universitaria. Instituto de Tecnología de Alimentos y Procesos Químicos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Romero Bernal, Angela Rocio. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad de Buenos Aires; Argentina
dc.description.fil
Fil: González, Lucas. Universidad de Buenos Aires; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.intechopen.com/chapters/70403
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.5772/intechopen.90099
dc.conicet.paginas
134
dc.source.titulo
Technology, Science, and Culture: A Global Vision
dc.conicet.nroedicion
2
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