Artículo
Efectividad de los antioxidantes en el aceite de girasol
Fecha de publicación:
11/2000
Editorial:
Asociación Argentina de Grasas y Aceites (ASAGA)
Revista:
A&G
ISSN:
0328-381X
Idioma:
Español
Tipo de recurso:
Artículo publicado
Clasificación temática:
Resumen
Lipid oxidation affects the quality and deterioration of refined sunflower oil. Fatty acid composition, oxygen, antioxidant content, light, temperature, and the presence of metals are among the factors that influence the degree of oil stability.The purpose of this study is based on the effectiveness of the various antioxidants added to sunflower oil and the assessment of their real action through different laboratory methods.
Palabras clave:
Antioxidantes
,
Aceite de Girasol
,
Autoxidacion
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Citación
Carelli Albarracin, Amalia Antonia; Bodnariuk, P.; Crapiste, Guillermo Hector; Efectividad de los antioxidantes en el aceite de girasol; Asociación Argentina de Grasas y Aceites (ASAGA); A&G; 39; 11-2000; 227-231
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