Toggle navigation
Repositorio Institucional
CONICET Digital
Inicio
EXPLORAR
AUTORES
DISCIPLINAS
COMUNIDADES
Estadísticas
Novedades
Noticias
Boletines
Ayuda
General
Datos de investigación
Acerca de
CONICET Digital
Equipo
Red Federal
Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Articulos(INLAIN)
Listar por
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Búsqueda en esta colección:
Novedades
INLAIN
Envíos recientes
Artículo
Masa madre para pan de molde y pan dulce sin gluten
Guglielmotti, Daniela Marta
;
Paulon, Florencia Geraldina
;
Prieto, Paula
;
Lancelle Cedrolla, María Verónica
;
de la Torre, María Adela Guadalupe
;
Osella, Carlos Alberto
;
Quiberoni, Andrea del Lujan
;
Capra, María Luján
(
Publitec
,
2024-03
)
Artículo
Fermento láctico para masa madre libre de gluten
Guglielmotti, Daniela Marta
;
de la Torre, María Adela Guadalupe
;
Osella, Carlos Alberto
;
Quiberoni, Andrea del Lujan
;
Capra, María Luján
(
Publitec
,
2023-12
)
Artículo
Protective Role of Limosilactobacillus fermentum Lf2 and Its Exopolysaccharides (EPS) in a TNBS-Induced Chronic Colitis Mouse Model
Ale, Elisa Carmen
;
Irazoqui, José Matías
;
Ale, Analía
;
Peralta, Guillermo Hugo
;
Puntillo, Melisa Anahí
;
Burns, Patricia Graciela
;
Correa Olivar, Gabriela Alejandra
;
Cazenave, Jimena
;
Bergamini, Carina Viviana
;
Amadio, Ariel Fernando
;
Binetti, Ana Griselda
(
MDPI
,
2024-01-25
)
Artículo
Evaluación sensorial y propiedades fisicoquímicas de yogur firme fortificado con proteínas de lupino andino (lupinus mutabilis)
Curti, Carolina Antonela
;
Lotufo Haddad, Agustina Marcela
;
Vinderola, Celso Gabriel
;
Ramón, Adriana Noemí
(
Fundación Universitaria Iberoamericana
,
2023-07
)
Artículo
Microparticulated and concentrated whey proteins as structure and flavour enhancers in semi-skim high-protein yoghurts
Beret, María Victoria
;
Wolf, Irma Veronica
;
Rebechi, Silvina Roxana
;
Spotti, María Laura
;
Vénica, Claudia Inés
;
Perotti, Maria Cristina
(
Elsevier
,
2024-10
)
Artículo
Cheese whey for production of breast milk‐derived bifidobacteria: Influence of fermentation conditions on the survival to spray drying and storage
Senovieski, Matias Luis
;
Loyeau, Paula Andrea
;
Puntillo, Melisa Anahí
;
Binetti, Ana Griselda
;
Vinderola, Celso Gabriel
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2024-04
)
Artículo
Adjunct cultures of autochthonous Lactobacillus strains to diversify and improve cheese maturation
Giménez, Paula
;
Peralta, Guillermo Hugo
;
Wolf, Irma Veronica
;
Hynes, Erica Rut
;
Bergamini, Carina Viviana
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2024-06
)
Artículo
Postbiotics in the medical field under the perspective of the ISAPP definition: scientific, regulatory, and marketing considerations
Vinderola, Celso Gabriel
;
Druart, Céline
;
Gosálbez, Luis
;
Salminen, Seppo
;
Vinot, Nina
;
Lebeer, Sarah
(
Frontiers Media
,
2023-09
)
Artículo
Fermentation of whey-derived matrices by Kluyveromyces marxianus : alcoholic beverage development from whey and fruit juice mixes
Gomez, Gabriel Alberto
;
Cuffia, Facundo
;
Nagel, Orlando Guillermo
;
Althaus, Rafael Lisandro
;
Ceruti, Roberto Julio
(
Cambridge University Press
,
2024-03
)
Artículo
Conjugated linoleic acid‐enriched yoghurts development through homogenization: Study of fatty acids, volatile compounds profiles and physicochemical, rheological and sensory properties
Vélez, María Ayelén
;
Wolf, Irma Veronica
;
Zeiter, Agustin Leo
;
Caballero Reinhardt, María Soledad
;
Spotti, María Julia
;
Cuffia, Facundo
;
Perotti, Maria Cristina
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2024-04
)
Artículo
Atypical Spoilage Microorganisms inArgentinean Yogurts: Gas-ProducingMoldsandBacteria of the Genus Gluconobacter
Capra, María Luján
;
Frisón, Laura Noemí
;
Chiericatti, Carolina Andrea Antonia
;
Binetti, Ana Griselda
;
Reinheimer, Jorge Alberto
(
Frontier Scientific Publishing
,
2024-05
)
Artículo
La alimentación humana: estrategias para un abordaje interdisciplinario en las instituciones educativas
Reyes, María Silvina
;
Wolf, Irma Veronica
(
Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia
,
2023-12
)
Artículo
Testing a cost-affordable microfiltration method to prevent eye formation in cheeses
Giménez, Paula
;
Bergamini, Carina Viviana
;
Peralta, Guillermo Hugo
;
George, Guillermo Andres
;
Perotti, Maria Cristina
;
Hynes, Erica Rut
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2023-04
)
Artículo
Escenarios lácteos y microbiota intestinal en los primeros 1000 días
Benavidez, Guadalupe
;
Gerold, Ingrid
;
Tabacco, Omar
;
Vinderola, Celso Gabriel
(
Sociedad Argentina de Pediatría
,
2023-12
)
Artículo
Projective methods for the study of food consumer behavior: an updated short review of its uses, challenges, and potential applications
Rojas Rivas, Edgar
;
Thomé Ortiz, Humberto
;
Cuffia, Facundo
(
Elsevier
,
2023-08
)
Artículo
Non-conventional meat as a sustainable alternative for consumption: Case of Eunectes notaeus, physicochemical, microbiological and sensory characterization
Leiva, Pamela Maria de Lujan
;
Simoncini, Melina Soledad
;
Valli, Florencia Elizabeth
;
Piña, Carlos Ignacio
;
González, Marcela Aída
;
Cuffia, Facundo
(
Elsevier
,
2023-09
)
Artículo
Microbiota intestinal y cólicos infantiles: ¿hay lugar para los prebióticos, probióticos y posbióticos?
Puntillo, Melisa Anahí
;
Mehaudy, Romina
;
Vinderola, Celso Gabriel
(
Hospital Italiano de Buenos Aires
,
2023-09
)
Artículo
Study of volatile compounds profiles in milk matrices using Enterococcus faecalis EstA and Rhizomucor miehei lipase
Vélez, María Ayelén
;
Wolf, Irma Veronica
;
Espariz, Martin
;
Acciarri, Giuliana
;
Magni, Christian
;
Hynes, Erica Rut
;
Perotti, Maria Cristina
(
Elsevier Science
,
2023-07
)
Artículo
Effect of high-pressure homogenisation on metabolic potential of Lacticaseibacillus paracasei 90: in vitro and in situ studies in fermented milk and semihard cheese
Peralta, Guillermo Hugo
;
Aguirre, Andres
;
Bürgi Fissolo, María de Los Milagros
;
Martínez Rau, Luciano Sebastián
;
Albarracín, Virginia Helena
;
Menzella, Hugo Gabriel
;
Pozza, Leila
;
Hynes, Erica Rut
;
Bergamini, Carina Viviana
(
Wiley Blackwell Publishing, Inc
,
2023-08
)
Artículo
Impact of protein-providing milk ingredients on volatile compounds, microstructure, microbiology and physicochemical characteristics of yogurts
Vénica, Claudia Inés
;
Wolf, Irma Veronica
;
Spotti, Maria Julia
;
Capra, María Luján
;
Mercanti, Diego Javier
;
Perotti, Maria Cristina
(
Elsevier
,
2023-06
)
View more