Artículo
Genetic, physiological, and industrial aspects of the fructophilic non-saccharomyces yeast species, starmerella bacillaris
Fecha de publicación:
06/2021
Editorial:
MDPI AG
Revista:
Fermentation
e-ISSN:
2311-5637
Idioma:
Inglés
Tipo de recurso:
Artículo publicado
Clasificación temática:
Resumen
Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) is a non-Saccharomyces yeast species, frequently found in enological ecosystems. Peculiar aspects of the genetics and metabolism of this yeast species, as well as potential industrial applications of isolated indigenous S. bacillaris strains worldwide, have recently been explored. In this review, we summarize relevant observations from studies conducted on standard laboratory and indigenous isolated S. bacillaris strains.
Archivos asociados
Licencia
Identificadores
Colecciones
Articulos(IRNASUS)
Articulos de INSTITUTO DE INVESTIGACIONES EN RECURSOS NATURALES Y SUSTENTABILIDAD JOSE SANCHEZ LABRADOR S.J.
Articulos de INSTITUTO DE INVESTIGACIONES EN RECURSOS NATURALES Y SUSTENTABILIDAD JOSE SANCHEZ LABRADOR S.J.
Citación
Raymond Eder, María Laura; Rosa, Alberto Luis; Genetic, physiological, and industrial aspects of the fructophilic non-saccharomyces yeast species, starmerella bacillaris; MDPI AG; Fermentation; 7; 2; 6-2021; 1-15
Compartir
Altmétricas