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Capítulo de Libro

An overview of the potential applications based on HPP mechanism

Título del libro: Present and Future of High Pressure Processing: A Tool for Developing Innovative, Sustainable, Safe and Healthy Foods

Ghafoor, Kashif; Gavahian, Mohsen; Marszalek, Krystian; Barba, Francisco; Xia, Qiang; Denoya, Gabriela InésIcon
Otros responsables: Barba, Francisco; Tonello Samson, Carole; Puértolas, Eduardo; Lavilla, María
Fecha de publicación: 2020
Editorial: Elsevier
ISBN: 978-0-12-816405-1
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Alimentos y Bebidas

Resumen

High-pressure processing (HPP) technology is a novel food preservation method which has started to be implemented widely in meat and fruit and vegetable beverages sectors mainly due to its ability to inactivate tissue enzymes, pathogenic and spoilage microorgan-ism, and simultaneously preserving food products? nutritional and sensorial quality charac-teristics (Barba, Terefe, Buckow, Knorr, & Orlien, 2015; Kultur et al., 2018).
Palabras clave: High Pressure Processing , applications , mechanism
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Tamaño: 696.9Kb
Formato: PDF
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info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/152457
URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128164051000017
DOI: http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-816405-1.00001-7
Colecciones
Capítulos de libros (ICYTESAS)
Capítulos de libros de INSTITUTO DE INVESTIGACION DE LA CADENA LACTEA
Capítulos de libros(SEDE CENTRAL)
Capítulos de libros de SEDE CENTRAL
Citación
Ghafoor, Kashif ; Gavahian, Mohsen; Marszalek, Krystian ; Barba, Francisco; Xia, Qiang ; et al.; An overview of the potential applications based on HPP mechanism; Elsevier; 2020; 3-11
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  • Capítulo de Libro HPP of fruit and vegetable products: Impact on quality and applications
    Título del libro: Present and Future of High Pressure Processing: A Tool for Developing Innovative, Sustainable, Safe and Healthy Foods
    Denoya, Gabriela Inés ; Xia, Qiang; Xie, Fan - Otros responsables: Barba, Francisco Samson Tonello, Carole Puértolas, Eduardo Lavilla, María - (Elsevier, 2020)
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