Repositorio Institucional
Repositorio Institucional
CONICET Digital
  • Inicio
  • EXPLORAR
    • AUTORES
    • DISCIPLINAS
    • COMUNIDADES
  • Estadísticas
  • Novedades
    • Noticias
    • Boletines
  • Ayuda
    • General
    • Datos de investigación
  • Acerca de
    • CONICET Digital
    • Equipo
    • Red Federal
  • Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
  • INFORMACIÓN GENERAL
  • RESUMEN
  • ESTADISTICAS
 
Capítulo de Libro

Food Powder Properties

Título del libro: Reference Module in Food Science

López Córdoba, Alex FernandoIcon ; Goyanes, Silvia NairIcon
Otros responsables: Smithers, Geoffrey W.
Fecha de publicación: 2017
Editorial: Elsevier
ISBN: 9780081005965
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Alimentos y Bebidas

Resumen

The food industry deals with a great amount of raw materials, ingredients and processed products, many of which are presented in powder form. Thus, much attention has been paid to the understanding of fundamental properties of particles and particulate food systems. This article discusses the properties and characterization methods of individual particles and particulate food systems. Further, an updated review of studies related to food powder properties will be presented.
Palabras clave: Particle Size and Shape , Particle Density , Bulk Density , Flowability , Food powders , Porosity , Powder breakage
Ver el registro completo
 
Archivos asociados
Tamaño: 850.8Kb
Formato: PDF
.
Solicitar
Licencia
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/131720
DOI: http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.21198-0
URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780081005965211980
Colecciones
Capítulos de libros(IFIBA)
Capítulos de libros de INST.DE FISICA DE BUENOS AIRES
Citación
López Córdoba, Alex Fernando; Goyanes, Silvia Nair; Food Powder Properties; Elsevier; 2017; 1-7
Compartir
Altmétricas
 

Enviar por e-mail
Separar cada destinatario (hasta 5) con punto y coma.
  • Facebook
  • X Conicet Digital
  • Instagram
  • YouTube
  • Sound Cloud
  • LinkedIn

Los contenidos del CONICET están licenciados bajo Creative Commons Reconocimiento 2.5 Argentina License

https://www.conicet.gov.ar/ - CONICET

Inicio

Explorar

  • Autores
  • Disciplinas
  • Comunidades

Estadísticas

Novedades

  • Noticias
  • Boletines

Ayuda

Acerca de

  • CONICET Digital
  • Equipo
  • Red Federal

Contacto

Godoy Cruz 2290 (C1425FQB) CABA – República Argentina – Tel: +5411 4899-5400 repositorio@conicet.gov.ar
TÉRMINOS Y CONDICIONES