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dc.contributor.author
López Córdoba, Alex Fernando
dc.contributor.author
Goyanes, Silvia Nair
dc.contributor.other
Smithers, Geoffrey W.
dc.date.available
2021-05-08T01:56:26Z
dc.date.issued
2017
dc.identifier.citation
López Córdoba, Alex Fernando; Goyanes, Silvia Nair; Food Powder Properties; Elsevier; 2017; 1-7
dc.identifier.isbn
9780081005965
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/131720
dc.description.abstract
The food industry deals with a great amount of raw materials, ingredients and processed products, many of which are presented in powder form. Thus, much attention has been paid to the understanding of fundamental properties of particles and particulate food systems. This article discusses the properties and characterization methods of individual particles and particulate food systems. Further, an updated review of studies related to food powder properties will be presented.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Elsevier
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Particle Size and Shape
dc.subject
Particle Density
dc.subject
Bulk Density
dc.subject
Flowability
dc.subject
Food powders
dc.subject
Porosity
dc.subject
Powder breakage
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Food Powder Properties
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2021-04-30T20:21:57Z
dc.journal.pagination
1-7
dc.journal.pais
Países Bajos
dc.description.fil
Fil: López Córdoba, Alex Fernando. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Ciudad Universitaria. Instituto de Física de Buenos Aires. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Instituto de Física de Buenos Aires; Argentina. Instituto Universitario de La Paz; Colombia
dc.description.fil
Fil: Goyanes, Silvia Nair. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Ciudad Universitaria. Instituto de Física de Buenos Aires. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Instituto de Física de Buenos Aires; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.21198-0
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780081005965211980
dc.conicet.paginas
500
dc.source.titulo
Reference Module in Food Science
dc.conicet.nroedicion
1ra
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