Evento
Caracterización del perfil de ácidos grasos de la carne de Pacú (Pyaractus mesopotamicus)
Tipo del evento:
Congreso
Nombre del evento:
VII Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de Alimentos 2018
Fecha del evento:
01/10/2018
Institución Organizadora:
Provincia de Córdoba. Ministerio de Ciencia y Tecnología;
Título del Libro:
VII Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de Alimentos 2018: libro de resúmenes
Editorial:
Provincia de Córdoba. Ministerio de Ciencia y Tecnología
ISBN:
978-987-45380-9-3
Idioma:
Español
Clasificación temática:
Resumen
Pyaractus mesopotamicus (Pacú) is the most produced freshwater species in Argentina. The objective was to determine the fatty acid composition of pacú meat fed with commercial diet. The main fatty acids were those belonging to the MUFA and SFA groups. The EPA + DHA concentrations detected would allow to cover important proportions of the recommended daily intake for human beings.
Palabras clave:
ACIDOS GRASOS
,
PACU
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Citación
Caracterización del perfil de ácidos grasos de la carne de Pacú (Pyaractus mesopotamicus); VII Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de Alimentos 2018; Cordoba; Argentina; 2018; 870-871
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