Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Montenegro, Luciano Federico  
dc.contributor.author
Hennig, H. H.  
dc.contributor.author
Pérez, Carolina Daiana  
dc.date.available
2021-05-05T18:19:45Z  
dc.date.issued
2019  
dc.identifier.citation
Caracterización del perfil de ácidos grasos de la carne de Pacú (Pyaractus mesopotamicus); VII Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de Alimentos 2018; Cordoba; Argentina; 2018; 870-871  
dc.identifier.isbn
978-987-45380-9-3  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/131390  
dc.description.abstract
Pyaractus mesopotamicus (Pacú) is the most produced freshwater species in Argentina. The objective was to determine the fatty acid composition of pacú meat fed with commercial diet. The main fatty acids were those belonging to the MUFA and SFA groups. The EPA + DHA concentrations detected would allow to cover important proportions of the recommended daily intake for human beings.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
spa  
dc.publisher
Provincia de Córdoba. Ministerio de Ciencia y Tecnología  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
ACIDOS GRASOS  
dc.subject
PACU  
dc.subject.classification
Otras Agricultura, Silvicultura y Pesca  
dc.subject.classification
Agricultura, Silvicultura y Pesca  
dc.subject.classification
CIENCIAS AGRÍCOLAS  
dc.title
Caracterización del perfil de ácidos grasos de la carne de Pacú (Pyaractus mesopotamicus)  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/conferenceObject  
dc.type
info:ar-repo/semantics/documento de conferencia  
dc.date.updated
2021-04-26T19:19:36Z  
dc.journal.pagination
870-871  
dc.journal.pais
Argentina  
dc.journal.ciudad
Cordoba  
dc.description.fil
Fil: Montenegro, Luciano Federico. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina. Universidad Nacional de Lomas de Zamora. Facultad de Ciencias Agrarias; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Hennig, H. H.. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Pérez, Carolina Daiana. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://cicytac.cba.gov.ar/wp-content/uploads/2018/12/Libro-de-Res%C3%BAmenes-VII-CICYTAC-2018.pdf  
dc.conicet.rol
Autor  
dc.conicet.rol
Autor  
dc.conicet.rol
Autor  
dc.coverage
Internacional  
dc.type.subtype
Congreso  
dc.description.nombreEvento
VII Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de Alimentos 2018  
dc.date.evento
2018-10-01  
dc.description.ciudadEvento
Cordoba  
dc.description.paisEvento
Argentina  
dc.type.publicacion
Book  
dc.description.institucionOrganizadora
Provincia de Córdoba. Ministerio de Ciencia y Tecnología  
dc.source.libro
VII Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de Alimentos 2018: libro de resúmenes  
dc.date.eventoHasta
2018-10-03  
dc.type
Congreso