Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Montenegro, Luciano Federico
dc.contributor.author
Hennig, H. H.
dc.contributor.author
Pérez, Carolina Daiana
dc.date.available
2021-05-05T18:19:45Z
dc.date.issued
2019
dc.identifier.citation
Caracterización del perfil de ácidos grasos de la carne de Pacú (Pyaractus mesopotamicus); VII Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de Alimentos 2018; Cordoba; Argentina; 2018; 870-871
dc.identifier.isbn
978-987-45380-9-3
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/131390
dc.description.abstract
Pyaractus mesopotamicus (Pacú) is the most produced freshwater species in Argentina. The objective was to determine the fatty acid composition of pacú meat fed with commercial diet. The main fatty acids were those belonging to the MUFA and SFA groups. The EPA + DHA concentrations detected would allow to cover important proportions of the recommended daily intake for human beings.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
spa
dc.publisher
Provincia de Córdoba. Ministerio de Ciencia y Tecnología
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
ACIDOS GRASOS
dc.subject
PACU
dc.subject.classification
Otras Agricultura, Silvicultura y Pesca
dc.subject.classification
Agricultura, Silvicultura y Pesca
dc.subject.classification
CIENCIAS AGRÍCOLAS
dc.title
Caracterización del perfil de ácidos grasos de la carne de Pacú (Pyaractus mesopotamicus)
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
dc.type
info:ar-repo/semantics/documento de conferencia
dc.date.updated
2021-04-26T19:19:36Z
dc.journal.pagination
870-871
dc.journal.pais
Argentina
dc.journal.ciudad
Cordoba
dc.description.fil
Fil: Montenegro, Luciano Federico. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina. Universidad Nacional de Lomas de Zamora. Facultad de Ciencias Agrarias; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina
dc.description.fil
Fil: Hennig, H. H.. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria; Argentina
dc.description.fil
Fil: Pérez, Carolina Daiana. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://cicytac.cba.gov.ar/wp-content/uploads/2018/12/Libro-de-Res%C3%BAmenes-VII-CICYTAC-2018.pdf
dc.conicet.rol
Autor
dc.conicet.rol
Autor
dc.conicet.rol
Autor
dc.coverage
Internacional
dc.type.subtype
Congreso
dc.description.nombreEvento
VII Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de Alimentos 2018
dc.date.evento
2018-10-01
dc.description.ciudadEvento
Cordoba
dc.description.paisEvento
Argentina
dc.type.publicacion
Book
dc.description.institucionOrganizadora
Provincia de Córdoba. Ministerio de Ciencia y Tecnología
dc.source.libro
VII Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de Alimentos 2018: libro de resúmenes
dc.date.eventoHasta
2018-10-03
dc.type
Congreso
Archivos asociados