Capítulo de Libro
Brassicas
Título del libro: Postharvest Physiological Disorders of Fruits and Vegetables
Hasperué, Joaquín H.; Massolo, Juan Facundo
; Martinez, Gustavo Adolfo
Otros responsables:
Tonetto de Freitas, Sergio
Fecha de publicación:
2019
Editorial:
CRC Press - Taylor & Francis Group
ISBN:
9781315267470
Idioma:
Inglés
Clasificación temática:
Resumen
Brassicas or crucifers are one of the most important horticultural crops in the world, providing the greatest diversity of products as leafy vegetables, inflorescences, root crops, and seed crops. The most important species of brassica vegetables is Brassica oleracea. Headed cabbages, Brussels sprouts, cauliflower,
broccoli, and kale belong to this species...
Palabras clave:
BRASSICAS
Archivos asociados
Licencia
Identificadores
Colecciones
Capítulos de libros(CIDCA)
Capítulos de libros de CENTRO DE INV EN CRIOTECNOLOGIA DE ALIMENTOS (I)
Capítulos de libros de CENTRO DE INV EN CRIOTECNOLOGIA DE ALIMENTOS (I)
Capítulos de libros(SEDE CENTRAL)
Capítulos de libros de SEDE CENTRAL
Capítulos de libros de SEDE CENTRAL
Citación
Hasperué, Joaquín H.; Massolo, Juan Facundo; Martinez, Gustavo Adolfo; Brassicas; CRC Press - Taylor & Francis Group; 2019; 631-660
Compartir
Altmétricas