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dc.contributor.author
Hasperué, Joaquín H.  
dc.contributor.author
Massolo, Juan Facundo  
dc.contributor.author
Martinez, Gustavo Adolfo  
dc.contributor.other
Tonetto de Freitas, Sergio  
dc.date.available
2020-11-26T15:05:15Z  
dc.date.issued
2019  
dc.identifier.citation
Hasperué, Joaquín H.; Massolo, Juan Facundo; Martinez, Gustavo Adolfo; Brassicas; CRC Press - Taylor & Francis Group; 2019; 631-660  
dc.identifier.isbn
9781315267470  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/119108  
dc.description.abstract
Brassicas or crucifers are one of the most important horticultural crops in the world, providing the greatest diversity of products as leafy vegetables, inflorescences, root crops, and seed crops. The most important species of brassica vegetables is Brassica oleracea. Headed cabbages, Brussels sprouts, cauliflower, broccoli, and kale belong to this species...  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
CRC Press - Taylor & Francis Group  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
BRASSICAS  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Brassicas  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2020-11-18T16:13:34Z  
dc.journal.pagination
631-660  
dc.journal.pais
Reino Unido  
dc.journal.ciudad
Londres  
dc.description.fil
Fil: Hasperué, Joaquín H.. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Massolo, Juan Facundo. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Martinez, Gustavo Adolfo. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Instituto de Fisiología Vegetal. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo. Instituto de Fisiología Vegetal; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.taylorfrancis.com/books/e/9781315267470  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1201/b22001  
dc.conicet.paginas
852  
dc.source.titulo
Postharvest Physiological Disorders of Fruits and Vegetables