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dc.contributor.author
Hasperué, Joaquín H.
dc.contributor.author
Massolo, Juan Facundo
dc.contributor.author
Martinez, Gustavo Adolfo
dc.contributor.other
Tonetto de Freitas, Sergio
dc.date.available
2020-11-26T15:05:15Z
dc.date.issued
2019
dc.identifier.citation
Hasperué, Joaquín H.; Massolo, Juan Facundo; Martinez, Gustavo Adolfo; Brassicas; CRC Press - Taylor & Francis Group; 2019; 631-660
dc.identifier.isbn
9781315267470
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/119108
dc.description.abstract
Brassicas or crucifers are one of the most important horticultural crops in the world, providing the greatest diversity of products as leafy vegetables, inflorescences, root crops, and seed crops. The most important species of brassica vegetables is Brassica oleracea. Headed cabbages, Brussels sprouts, cauliflower,
broccoli, and kale belong to this species...
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
CRC Press - Taylor & Francis Group
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
BRASSICAS
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Brassicas
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2020-11-18T16:13:34Z
dc.journal.pagination
631-660
dc.journal.pais
Reino Unido
dc.journal.ciudad
Londres
dc.description.fil
Fil: Hasperué, Joaquín H.. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Massolo, Juan Facundo. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Martinez, Gustavo Adolfo. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Instituto de Fisiología Vegetal. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo. Instituto de Fisiología Vegetal; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.taylorfrancis.com/books/e/9781315267470
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1201/b22001
dc.conicet.paginas
852
dc.source.titulo
Postharvest Physiological Disorders of Fruits and Vegetables
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