Capítulo de Libro
Molecular Properties of Caseins and Allergenicity
Título del libro: Caseins: Properties, Functions and Health Implications
Candreva, Ángela María
; Docena, Guillermo H.
; Petruccelli, Silvana
Otros responsables:
Mendoza, Laurence
Fecha de publicación:
2016
Editorial:
Nova Science Publishers
ISBN:
978-1-63485-337-8
Idioma:
Inglés
Clasificación temática:
Resumen
Cow milk allergy (CMA) is an aberrant reaction to the cow milk proteins (CMP). CMA is the most frequent cause of food allergy in childhood and several reasons are responsible of the highest prevalence, among them: early introduction of CMP in the infant diet, nature of the cow’s milk (CM) allergens and genetic background. CM has three major allergens: caseins (CAS), α-lactalbumin (ALA)...
Archivos asociados
Licencia
Identificadores
Colecciones
Capítulos de libros(CIDCA)
Capítulos de libros de CENTRO DE INV EN CRIOTECNOLOGIA DE ALIMENTOS (I)
Capítulos de libros de CENTRO DE INV EN CRIOTECNOLOGIA DE ALIMENTOS (I)
Citación
Candreva, Ángela María; Docena, Guillermo H.; Petruccelli, Silvana; Molecular Properties of Caseins and Allergenicity; Nova Science Publishers; 4; 2016; 77-102
Compartir