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Capítulo de Libro

Molecular Properties of Caseins and Allergenicity

Título del libro: Caseins: Properties, Functions and Health Implications

Candreva, Ángela MaríaIcon ; Docena, Guillermo H.Icon ; Petruccelli, SilvanaIcon
Otros responsables: Mendoza, Laurence
Fecha de publicación: 2016
Editorial: Nova Science Publishers
ISBN: 978-1-63485-337-8
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Métodos de Investigación en Bioquímica

Resumen

Cow milk allergy (CMA) is an aberrant reaction to the cow milk proteins (CMP). CMA is the most frequent cause of food allergy in childhood and several reasons are responsible of the highest prevalence, among them: early introduction of CMP in the infant diet, nature of the cow’s milk (CM) allergens and genetic background. CM has three major allergens: caseins (CAS), α-lactalbumin (ALA)...
Palabras clave: Cow´s milk allergy , Allergy , Caseins , IgE reactivity , Epitopes , Hypersensitivity reaction , Food allergy
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info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/110005
URL: https://novapublishers.com/shop/caseins-properties-functions-and-health-implicat
Colecciones
Capítulos de libros(CIDCA)
Capítulos de libros de CENTRO DE INV EN CRIOTECNOLOGIA DE ALIMENTOS (I)
Citación
Candreva, Ángela María; Docena, Guillermo H.; Petruccelli, Silvana; Molecular Properties of Caseins and Allergenicity; Nova Science Publishers; 4; 2016; 77-102
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