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dc.contributor.author
Candreva, Ángela María
dc.contributor.author
Docena, Guillermo H.
dc.contributor.author
Petruccelli, Silvana
dc.contributor.other
Mendoza, Laurence
dc.date.available
2020-07-23T14:25:50Z
dc.date.issued
2016
dc.identifier.citation
Candreva, Ángela María; Docena, Guillermo H.; Petruccelli, Silvana; Molecular Properties of Caseins and Allergenicity; Nova Science Publishers; 4; 2016; 77-102
dc.identifier.isbn
978-1-63485-337-8
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/110005
dc.description.abstract
Cow milk allergy (CMA) is an aberrant reaction to the cow milk proteins (CMP). CMA is the most frequent cause of food allergy in childhood and several reasons are responsible of the highest prevalence, among them: early introduction of CMP in the infant diet, nature of the cow’s milk (CM) allergens and genetic background. CM has three major allergens: caseins (CAS), α-lactalbumin (ALA)...
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Nova Science Publishers
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Cow´s milk allergy
dc.subject
Allergy
dc.subject
Caseins
dc.subject
IgE reactivity
dc.subject
Epitopes
dc.subject
Hypersensitivity reaction
dc.subject
Food allergy
dc.subject.classification
Métodos de Investigación en Bioquímica
dc.subject.classification
Ciencias Biológicas
dc.subject.classification
CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS
dc.title
Molecular Properties of Caseins and Allergenicity
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2020-05-27T18:10:25Z
dc.journal.volume
4
dc.journal.pagination
77-102
dc.journal.pais
Estados Unidos
dc.journal.ciudad
Nueva York
dc.description.fil
Fil: Candreva, Ángela María. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Docena, Guillermo H.. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Instituto de Estudios Inmunológicos y Fisiopatológicos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Instituto de Estudios Inmunológicos y Fisiopatológicos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Petruccelli, Silvana. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://novapublishers.com/shop/caseins-properties-functions-and-health-implications/
dc.conicet.paginas
128
dc.source.titulo
Caseins: Properties, Functions and Health Implications
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