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dc.contributor.author
Candreva, Ángela María  
dc.contributor.author
Docena, Guillermo H.  
dc.contributor.author
Petruccelli, Silvana  
dc.contributor.other
Mendoza, Laurence  
dc.date.available
2020-07-23T14:25:50Z  
dc.date.issued
2016  
dc.identifier.citation
Candreva, Ángela María; Docena, Guillermo H.; Petruccelli, Silvana; Molecular Properties of Caseins and Allergenicity; Nova Science Publishers; 4; 2016; 77-102  
dc.identifier.isbn
978-1-63485-337-8  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/110005  
dc.description.abstract
Cow milk allergy (CMA) is an aberrant reaction to the cow milk proteins (CMP). CMA is the most frequent cause of food allergy in childhood and several reasons are responsible of the highest prevalence, among them: early introduction of CMP in the infant diet, nature of the cow’s milk (CM) allergens and genetic background. CM has three major allergens: caseins (CAS), α-lactalbumin (ALA)...  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Nova Science Publishers  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
Cow´s milk allergy  
dc.subject
Allergy  
dc.subject
Caseins  
dc.subject
IgE reactivity  
dc.subject
Epitopes  
dc.subject
Hypersensitivity reaction  
dc.subject
Food allergy  
dc.subject.classification
Métodos de Investigación en Bioquímica  
dc.subject.classification
Ciencias Biológicas  
dc.subject.classification
CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS  
dc.title
Molecular Properties of Caseins and Allergenicity  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2020-05-27T18:10:25Z  
dc.journal.volume
4  
dc.journal.pagination
77-102  
dc.journal.pais
Estados Unidos  
dc.journal.ciudad
Nueva York  
dc.description.fil
Fil: Candreva, Ángela María. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Docena, Guillermo H.. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Instituto de Estudios Inmunológicos y Fisiopatológicos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Instituto de Estudios Inmunológicos y Fisiopatológicos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Petruccelli, Silvana. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://novapublishers.com/shop/caseins-properties-functions-and-health-implications/  
dc.conicet.paginas
128  
dc.source.titulo
Caseins: Properties, Functions and Health Implications