Nantis indefessus | ||
| dc.conicet.fuente | individual | |
| dc.conicet.organizacion | Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Salta. Instituto de Bio y Geociencias del NOA. Universidad Nacional de Salta. Facultad de Ciencias Naturales. Museo de Ciencias Naturales. Instituto de Bio y Geociencias del NOA | |
| dc.conicet.paisOrganizacion | Argentina | |
| dc.conicet.produccionid | 11376544 | |
| dc.contributor.author | Alonso, Felipe | |
| dc.date.accessioned | 2023-11-08T18:31:46Z | |
| dc.date.available | 2023-11-08T18:31:46Z | |
| dc.date.issued | 2022-12 | |
| dc.date.updated | 2023-11-08T12:59:14Z | |
| dc.description.abstract | Nantis indefessus has most recently been assessed for The IUCN Red List of Threatened Species in 2020. Nantis indefessus is listed as Vulnerable under criteria B2ab(i,iii). | es |
| dc.description.fil | Fil: Alonso, Felipe. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Salta. Instituto de Bio y Geociencias del NOA. Universidad Nacional de Salta. Facultad de Ciencias Naturales. Museo de Ciencias Naturales. Instituto de Bio y Geociencias del NOA; Argentina | |
| dc.format | application/pdf | es |
| dc.identifier.citation | Alonso, Felipe; Nantis indefessus; International Union for the Conservation of Nature; The IUCN Red List of Threatened Species; 2022; 12-2022; 1-11 | es |
| dc.identifier.eissn | 2307-8235 | es |
| dc.identifier.institucional | CONICET | |
| dc.identifier.repo | CONICET Digital | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11336/217552 | |
| dc.journal.pagination | 1-11 | es |
| dc.journal.pais | Reino Unido | es |
| dc.journal.title | The IUCN Red List of Threatened Species | es |
| dc.journal.volume | 2022 | es |
| dc.language.iso | eng | es |
| dc.publisher | International Union for the Conservation of Nature | es |
| dc.relation.alternativeid | info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.iucnredlist.org/species/176430546/176431109 | |
| dc.relation.alternativeid | info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/https://dx.doi.org/10.2305/IUCN.UK.2022-2.RLTS.T176430546A176431109.en | |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | * |
| dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/ | * |
| dc.subject | CHARACIFORMES | es |
| dc.subject | CHARACIDAE | es |
| dc.subject | CONSERVATION STATUS | es |
| dc.subject | IUCN RED LIST | es |
| dc.subject.classification | Conservación de la Biodiversidad | es |
| dc.subject.classification | Ciencias Biológicas | es |
| dc.subject.classification | CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS | es |
| dc.title | Nantis indefessus | es |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
| dc.type | info:ar-repo/semantics/artículo | |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
Archivos
Bloque original
Cargando...
- Nombre:
- CONICET_Digital_Nro.4002effa-3904-487d-8b4e-4fd4c8f1f72a_B.pdf
- Tamaño:
- 1.51 MB
- Formato:
- Adobe Portable Document Format