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dc.contributor.author
Izquierdo, Natalia Gabriela  
dc.contributor.author
Martínez Force, Enrique  
dc.contributor.author
Garcés, Rafael  
dc.contributor.author
Aguirrezábal, Luis Adolfo Nazareno  
dc.contributor.author
Zambelli, Andres Daniel  
dc.contributor.author
Reid, Roberto  
dc.date.available
2019-03-25T21:10:36Z  
dc.date.issued
2016-10  
dc.identifier.citation
Izquierdo, Natalia Gabriela; Martínez Force, Enrique; Garcés, Rafael; Aguirrezábal, Luis Adolfo Nazareno; Zambelli, Andres Daniel; et al.; Temperature effect on triacylglycerol species in seed oil from high stearic sunflower lines with different genetic backgrounds; John Wiley & Sons Ltd; Journal of the science of food and agriculture; 96; 13; 10-2016; 4367-4376  
dc.identifier.issn
1097-0010  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/72480  
dc.description.abstract
BACKGROUND: This study characterized the influence of temperature during grain filling on the saturated fatty acid distribution in triacylglycerol molecules from high stearic sunflower lines with different genetic backgrounds. Two growth chamber experiments were conducted with day/night temperatures of 16/16, 26/16, 26/26 and 32/26 °C.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
John Wiley & Sons Ltd  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
High Stearic Mutation  
dc.subject
Oil Quality  
dc.subject
Temperature  
dc.subject
Triacylglycerol Composition  
dc.subject.classification
Agricultura  
dc.subject.classification
Agricultura, Silvicultura y Pesca  
dc.subject.classification
CIENCIAS AGRÍCOLAS  
dc.title
Temperature effect on triacylglycerol species in seed oil from high stearic sunflower lines with different genetic backgrounds  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2019-03-21T14:18:33Z  
dc.journal.volume
96  
dc.journal.number
13  
dc.journal.pagination
4367-4376  
dc.journal.pais
Reino Unido  
dc.journal.ciudad
Londres  
dc.description.fil
Fil: Izquierdo, Natalia Gabriela. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional de Mar del Plata. Facultad de Ciencias Agrarias. Cátedra de Fisiología Vegetal; Argentina. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro Regional Buenos Aires Sur. Estación Experimental Agropecuaria Balcarce; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Martínez Force, Enrique. Consejo Superior de Investigaciones Científicas; España  
dc.description.fil
Fil: Garcés, Rafael. Consejo Superior de Investigaciones Científicas; España  
dc.description.fil
Fil: Aguirrezábal, Luis Adolfo Nazareno. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional de Mar del Plata. Facultad de Ciencias Agrarias. Cátedra de Fisiología Vegetal; Argentina. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro Regional Buenos Aires Sur. Estación Experimental Agropecuaria Balcarce; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Zambelli, Andres Daniel. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Centro de Investigaciones Biotecnológicas; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Reid, Roberto. Centro de Investigaciones Biotecnológicas; Argentina  
dc.journal.title
Journal of the science of food and agriculture  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/https://dx.doi.org/10.1002/jsfa.7646  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/jsfa.7646