Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Izquierdo, Natalia Gabriela
dc.contributor.author
Martínez Force, Enrique
dc.contributor.author
Garcés, Rafael
dc.contributor.author
Aguirrezábal, Luis Adolfo Nazareno
dc.contributor.author
Zambelli, Andres Daniel
dc.contributor.author
Reid, Roberto
dc.date.available
2019-03-25T21:10:36Z
dc.date.issued
2016-10
dc.identifier.citation
Izquierdo, Natalia Gabriela; Martínez Force, Enrique; Garcés, Rafael; Aguirrezábal, Luis Adolfo Nazareno; Zambelli, Andres Daniel; et al.; Temperature effect on triacylglycerol species in seed oil from high stearic sunflower lines with different genetic backgrounds; John Wiley & Sons Ltd; Journal of the science of food and agriculture; 96; 13; 10-2016; 4367-4376
dc.identifier.issn
1097-0010
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/72480
dc.description.abstract
BACKGROUND: This study characterized the influence of temperature during grain filling on the saturated fatty acid distribution in triacylglycerol molecules from high stearic sunflower lines with different genetic backgrounds. Two growth chamber experiments were conducted with day/night temperatures of 16/16, 26/16, 26/26 and 32/26 °C.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
John Wiley & Sons Ltd
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
High Stearic Mutation
dc.subject
Oil Quality
dc.subject
Temperature
dc.subject
Triacylglycerol Composition
dc.subject.classification
Agricultura
dc.subject.classification
Agricultura, Silvicultura y Pesca
dc.subject.classification
CIENCIAS AGRÍCOLAS
dc.title
Temperature effect on triacylglycerol species in seed oil from high stearic sunflower lines with different genetic backgrounds
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated
2019-03-21T14:18:33Z
dc.journal.volume
96
dc.journal.number
13
dc.journal.pagination
4367-4376
dc.journal.pais
Reino Unido
dc.journal.ciudad
Londres
dc.description.fil
Fil: Izquierdo, Natalia Gabriela. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional de Mar del Plata. Facultad de Ciencias Agrarias. Cátedra de Fisiología Vegetal; Argentina. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro Regional Buenos Aires Sur. Estación Experimental Agropecuaria Balcarce; Argentina
dc.description.fil
Fil: Martínez Force, Enrique. Consejo Superior de Investigaciones Científicas; España
dc.description.fil
Fil: Garcés, Rafael. Consejo Superior de Investigaciones Científicas; España
dc.description.fil
Fil: Aguirrezábal, Luis Adolfo Nazareno. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional de Mar del Plata. Facultad de Ciencias Agrarias. Cátedra de Fisiología Vegetal; Argentina. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro Regional Buenos Aires Sur. Estación Experimental Agropecuaria Balcarce; Argentina
dc.description.fil
Fil: Zambelli, Andres Daniel. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Centro de Investigaciones Biotecnológicas; Argentina
dc.description.fil
Fil: Reid, Roberto. Centro de Investigaciones Biotecnológicas; Argentina
dc.journal.title
Journal of the science of food and agriculture
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/https://dx.doi.org/10.1002/jsfa.7646
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/jsfa.7646
Archivos asociados