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dc.contributor.author
Ranalli, Natalia
dc.contributor.author
Andres, Silvina Cecilia
dc.contributor.author
Califano, Alicia Noemi
dc.date.available
2018-08-31T17:09:57Z
dc.date.issued
2017-12
dc.identifier.citation
Ranalli, Natalia; Andres, Silvina Cecilia; Califano, Alicia Noemi; A dulce de leche-like product with the lipid profile of pecan oil; American Oil Chemists' Society; INFORM; 28; 10; 12-2017; 28-30
dc.identifier.issn
1528-9303
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/57894
dc.description.abstract
Dulce de leche (DL), a concentrated sweetened milk product, is highly consumed in Latin America and exported to other countries, such as USA and Spain. DL is traditionally prepared by concentrating 3% w/v fat milk with sucrose and vanilla until ~70% total soluble solids is reached, obtaining a minimum fat content of 6% w/w. As DL is the most-consumed sweet spread in Argentina, particularly by children, it was an obvious candidate for substitution with respect to saturated fats.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
American Oil Chemists' Society
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Dulce de Leche
dc.subject
Pecan Oil
dc.subject
Texture
dc.subject
Quality
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
A dulce de leche-like product with the lipid profile of pecan oil
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated
2018-08-27T14:07:06Z
dc.journal.volume
28
dc.journal.number
10
dc.journal.pagination
28-30
dc.journal.pais
Estados Unidos
dc.description.fil
Fil: Ranalli, Natalia. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Andres, Silvina Cecilia. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Califano, Alicia Noemi. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.journal.title
INFORM
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/http://www.informmagazine-digital.org/informmagazine/november_december_2017/MobilePagedReplica.action?search_term=Califano&doc_id=-1&pm=2&folio=28#pg30
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