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Artículo

A dulce de leche-like product with the lipid profile of pecan oil

Ranalli, NataliaIcon ; Andres, Silvina CeciliaIcon ; Califano, Alicia NoemiIcon
Fecha de publicación: 12/2017
Editorial: American Oil Chemists' Society
Revista: INFORM
ISSN: 1528-9303
Idioma: Inglés
Tipo de recurso: Artículo publicado
Clasificación temática:
Alimentos y Bebidas

Resumen

Dulce de leche (DL), a concentrated sweetened milk product, is highly consumed in Latin America and exported to other countries, such as USA and Spain. DL is traditionally prepared by concentrating 3% w/v fat milk with sucrose and vanilla until ~70% total soluble solids is reached, obtaining a minimum fat content of 6% w/w. As DL is the most-consumed sweet spread in Argentina, particularly by children, it was an obvious candidate for substitution with respect to saturated fats.
Palabras clave: Dulce de Leche , Pecan Oil , Texture , Quality
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Tamaño: 461.3Kb
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info:eu-repo/semantics/openAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/57894
URL: http://www.informmagazine-digital.org/informmagazine/november_december_2017/Mobi
Colecciones
Articulos(CIDCA)
Articulos de CENTRO DE INV EN CRIOTECNOLOGIA DE ALIMENTOS (I)
Citación
Ranalli, Natalia; Andres, Silvina Cecilia; Califano, Alicia Noemi; A dulce de leche-like product with the lipid profile of pecan oil; American Oil Chemists' Society; INFORM; 28; 10; 12-2017; 28-30
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