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dc.contributor.author
Vélez, María Ayelén
dc.contributor.author
Perotti, Maria Cristina
dc.contributor.author
Hynes, Erica Rut
dc.contributor.author
Marinez Ferez, Antonio
dc.date.available
2025-08-11T08:43:32Z
dc.date.issued
2015
dc.identifier.citation
Formulation and characterization of liposomes containing fatty acids omega-3 for food aplications; 5th Euro Global Summit and Expo on Food & Beverages; Granada; España; 2015; 114-114
dc.identifier.issn
2157-7110
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/268526
dc.description.abstract
The objectives of the present work were to formulate liposomes containing omega-3 fatty acids to characterize them in size and morphology and to evaluate the effect of physical treatments (ultraturrax and sonication) in size distribution. In addition, the morphology of liposomes coated with whey or caseins from different milks (cow, sheep and goat) was characterized.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Omics International
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
LIPOSOMES
dc.subject
OMEGA 3 FATTY ACIDS
dc.subject
FORMULATION AND CHARACTERIZATION
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Formulation and characterization of liposomes containing fatty acids omega-3 for food aplications
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
dc.type
info:ar-repo/semantics/documento de conferencia
dc.date.updated
2024-09-19T15:09:49Z
dc.journal.volume
6
dc.journal.number
5
dc.journal.pagination
114-114
dc.journal.pais
España
dc.journal.ciudad
Valencia
dc.description.fil
Fil: Vélez, María Ayelén. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Lactología Industrial. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Lactología Industrial; Argentina
dc.description.fil
Fil: Perotti, Maria Cristina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Lactología Industrial. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Lactología Industrial; Argentina
dc.description.fil
Fil: Hynes, Erica Rut. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Lactología Industrial. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Lactología Industrial; Argentina
dc.description.fil
Fil: Marinez Ferez, Antonio. Universidad de Granada; España
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.walshmedicalmedia.com/conference-abstracts-files/2157-7110.S1.018_017.pdf
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.4172/2157-7110.S1.018
dc.conicet.rol
Autor
dc.conicet.rol
Autor
dc.conicet.rol
Autor
dc.conicet.rol
Autor
dc.coverage
Internacional
dc.type.subtype
Simposio
dc.description.nombreEvento
5th Euro Global Summit and Expo on Food & Beverages
dc.date.evento
2015-06-16
dc.description.ciudadEvento
Granada
dc.description.paisEvento
España
dc.type.publicacion
Journal
dc.description.institucionOrganizadora
Omics International
dc.source.revista
Journal Food Process Technologie
dc.date.eventoHasta
2015-06-18
dc.type
Simposio
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