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dc.contributor.author
Vélez, María Ayelén  
dc.contributor.author
Perotti, Maria Cristina  
dc.contributor.author
Hynes, Erica Rut  
dc.contributor.author
Marinez Ferez, Antonio  
dc.date.available
2025-08-11T08:43:32Z  
dc.date.issued
2015  
dc.identifier.citation
Formulation and characterization of liposomes containing fatty acids omega-3 for food aplications; 5th Euro Global Summit and Expo on Food & Beverages; Granada; España; 2015; 114-114  
dc.identifier.issn
2157-7110  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/268526  
dc.description.abstract
The objectives of the present work were to formulate liposomes containing omega-3 fatty acids to characterize them in size and morphology and to evaluate the effect of physical treatments (ultraturrax and sonication) in size distribution. In addition, the morphology of liposomes coated with whey or caseins from different milks (cow, sheep and goat) was characterized.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Omics International  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
LIPOSOMES  
dc.subject
OMEGA 3 FATTY ACIDS  
dc.subject
FORMULATION AND CHARACTERIZATION  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Formulation and characterization of liposomes containing fatty acids omega-3 for food aplications  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/conferenceObject  
dc.type
info:ar-repo/semantics/documento de conferencia  
dc.date.updated
2024-09-19T15:09:49Z  
dc.journal.volume
6  
dc.journal.number
5  
dc.journal.pagination
114-114  
dc.journal.pais
España  
dc.journal.ciudad
Valencia  
dc.description.fil
Fil: Vélez, María Ayelén. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Lactología Industrial. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Lactología Industrial; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Perotti, Maria Cristina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Lactología Industrial. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Lactología Industrial; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Hynes, Erica Rut. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Lactología Industrial. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Lactología Industrial; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Marinez Ferez, Antonio. Universidad de Granada; España  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.walshmedicalmedia.com/conference-abstracts-files/2157-7110.S1.018_017.pdf  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.4172/2157-7110.S1.018  
dc.conicet.rol
Autor  
dc.conicet.rol
Autor  
dc.conicet.rol
Autor  
dc.conicet.rol
Autor  
dc.coverage
Internacional  
dc.type.subtype
Simposio  
dc.description.nombreEvento
5th Euro Global Summit and Expo on Food & Beverages  
dc.date.evento
2015-06-16  
dc.description.ciudadEvento
Granada  
dc.description.paisEvento
España  
dc.type.publicacion
Journal  
dc.description.institucionOrganizadora
Omics International  
dc.source.revista
Journal Food Process Technologie  
dc.date.eventoHasta
2015-06-18  
dc.type
Simposio