Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Olivera, Daniela Flavia  
dc.contributor.author
Viña, Sonia Zulma  
dc.contributor.other
Mascheroni, Rodolfo Horacio  
dc.date.available
2021-12-28T15:38:29Z  
dc.date.issued
2012  
dc.identifier.citation
Olivera, Daniela Flavia; Viña, Sonia Zulma; Special precooling techniques; CRC Press - Taylor & Francis Group; 2012; 281-305  
dc.identifier.isbn
9780429136764  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/149341  
dc.description.abstract
The overall objective of food refrigeration is to increase shelf life and thus increase the chances of preservation. It is also possible to dežne another set of specižc objectives, which are characteristic of each different type of food. For foods that possess a dežnite and organized structure, such as plant and animal tissues, even more specižc objectives can be dežned (Casp and Abril 2003).  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
CRC Press - Taylor & Francis Group  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
Vacuum Cooling  
dc.subject
Mist Cooling  
dc.subject
Equipment  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Special precooling techniques  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2021-12-03T19:46:55Z  
dc.journal.pagination
281-305  
dc.journal.pais
Estados Unidos  
dc.journal.ciudad
Florida  
dc.description.fil
Fil: Olivera, Daniela Flavia. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Viña, Sonia Zulma. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://bit.ly/3EzjAv6  
dc.conicet.paginas
402  
dc.source.titulo
Operations in food refrigeration  
dc.conicet.nroedicion
1ra