Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Olivera, Daniela Flavia
dc.contributor.author
Viña, Sonia Zulma
dc.contributor.other
Mascheroni, Rodolfo Horacio
dc.date.available
2021-12-28T15:38:29Z
dc.date.issued
2012
dc.identifier.citation
Olivera, Daniela Flavia; Viña, Sonia Zulma; Special precooling techniques; CRC Press - Taylor & Francis Group; 2012; 281-305
dc.identifier.isbn
9780429136764
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/149341
dc.description.abstract
The overall objective of food refrigeration is to increase shelf life and thus increase the chances of preservation. It is also possible to dežne another set of specižc objectives, which are characteristic of each different type of food. For foods that possess a dežnite and organized structure, such as plant and animal tissues, even more specižc objectives can be dežned (Casp and Abril 2003).
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
CRC Press - Taylor & Francis Group
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Vacuum Cooling
dc.subject
Mist Cooling
dc.subject
Equipment
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Special precooling techniques
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2021-12-03T19:46:55Z
dc.journal.pagination
281-305
dc.journal.pais
Estados Unidos
dc.journal.ciudad
Florida
dc.description.fil
Fil: Olivera, Daniela Flavia. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Viña, Sonia Zulma. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://bit.ly/3EzjAv6
dc.conicet.paginas
402
dc.source.titulo
Operations in food refrigeration
dc.conicet.nroedicion
1ra
Archivos asociados