Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Bellingeri, Romina Valeria  
dc.contributor.author
Picco, Natalia Yanina  
dc.contributor.author
Alustiza, Fabrisio Eduardo  
dc.contributor.author
Grosso, Maria Carolina  
dc.contributor.author
Vivas, A.  
dc.date.available
2021-08-24T19:23:09Z  
dc.date.issued
2018-05  
dc.identifier.citation
Bellingeri, Romina Valeria; Picco, Natalia Yanina; Alustiza, Fabrisio Eduardo; Grosso, Maria Carolina; Vivas, A.; Egg yolk antibodies and nanotechnology applied to animal health and production; Crimson; Approaches in Poultry, Dairy & Veterinary Sciences; 3; 5; 5-2018; 1-4  
dc.identifier.issn
2576-9162  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/138812  
dc.description.abstract
Nanotechnology is a rapidly developing area of science and technology, which deals with the application, production and processing of materials with sizes less than 100nm (a nanometer being one billionth of a meter). In addition, it is an interdisciplinary science comprising of various disciplines such as physics, chemistry, electronics, material science, health science, biology, and veterinaryscience, and it has impact on many industries  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Crimson  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by/2.5/ar/  
dc.subject
NANOTECHNOLOGY  
dc.subject
INTERDISCIPLINARY SCIENCE  
dc.subject
MATERIAL SCIENCE  
dc.subject
HEALTH SCIENCE  
dc.subject.classification
Ciencias Veterinarias  
dc.subject.classification
Ciencias Veterinarias  
dc.subject.classification
CIENCIAS AGRÍCOLAS  
dc.title
Egg yolk antibodies and nanotechnology applied to animal health and production  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2021-08-13T16:22:37Z  
dc.journal.volume
3  
dc.journal.number
5  
dc.journal.pagination
1-4  
dc.journal.pais
Estados Unidos  
dc.journal.ciudad
Nueva York  
dc.description.fil
Fil: Bellingeri, Romina Valeria. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Agronomía y Veterinaria. Departamento de Anatomía Animal. Laboratorio de Biotecnología Animal; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Picco, Natalia Yanina. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Agronomía y Veterinaria. Departamento de Anatomía Animal. Laboratorio de Biotecnología Animal; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Alustiza, Fabrisio Eduardo. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Agronomía y Veterinaria. Departamento de Anatomía Animal. Laboratorio de Biotecnología Animal; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Grosso, Maria Carolina. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Agronomía y Veterinaria. Departamento de Anatomía Animal. Laboratorio de Biotecnología Animal; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Vivas, A.. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Agronomía y Veterinaria. Departamento de Anatomía Animal. Laboratorio de Biotecnología Animal; Argentina  
dc.journal.title
Approaches in Poultry, Dairy & Veterinary Sciences  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://crimsonpublishers.com/apdv/fulltext/APDV.000574.php  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.31031/apdv.2018.03.000574