Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Bellingeri, Romina Valeria

dc.contributor.author
Picco, Natalia Yanina

dc.contributor.author
Alustiza, Fabrisio Eduardo

dc.contributor.author
Grosso, Maria Carolina

dc.contributor.author
Vivas, A.
dc.date.available
2021-08-24T19:23:09Z
dc.date.issued
2018-05
dc.identifier.citation
Bellingeri, Romina Valeria; Picco, Natalia Yanina; Alustiza, Fabrisio Eduardo; Grosso, Maria Carolina; Vivas, A.; Egg yolk antibodies and nanotechnology applied to animal health and production; Crimson; Approaches in Poultry, Dairy & Veterinary Sciences; 3; 5; 5-2018; 1-4
dc.identifier.issn
2576-9162
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/138812
dc.description.abstract
Nanotechnology is a rapidly developing area of science and technology, which deals with the application, production and processing of materials with sizes less than 100nm (a nanometer being one billionth of a meter). In addition, it is an interdisciplinary science comprising of various disciplines such as physics, chemistry, electronics, material science, health science, biology, and veterinaryscience, and it has impact on many industries
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Crimson
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by/2.5/ar/
dc.subject
NANOTECHNOLOGY
dc.subject
INTERDISCIPLINARY SCIENCE
dc.subject
MATERIAL SCIENCE
dc.subject
HEALTH SCIENCE
dc.subject.classification
Ciencias Veterinarias

dc.subject.classification
Ciencias Veterinarias

dc.subject.classification
CIENCIAS AGRÍCOLAS

dc.title
Egg yolk antibodies and nanotechnology applied to animal health and production
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated
2021-08-13T16:22:37Z
dc.journal.volume
3
dc.journal.number
5
dc.journal.pagination
1-4
dc.journal.pais
Estados Unidos

dc.journal.ciudad
Nueva York
dc.description.fil
Fil: Bellingeri, Romina Valeria. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Agronomía y Veterinaria. Departamento de Anatomía Animal. Laboratorio de Biotecnología Animal; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina
dc.description.fil
Fil: Picco, Natalia Yanina. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Agronomía y Veterinaria. Departamento de Anatomía Animal. Laboratorio de Biotecnología Animal; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina
dc.description.fil
Fil: Alustiza, Fabrisio Eduardo. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Agronomía y Veterinaria. Departamento de Anatomía Animal. Laboratorio de Biotecnología Animal; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina
dc.description.fil
Fil: Grosso, Maria Carolina. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Agronomía y Veterinaria. Departamento de Anatomía Animal. Laboratorio de Biotecnología Animal; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina
dc.description.fil
Fil: Vivas, A.. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Agronomía y Veterinaria. Departamento de Anatomía Animal. Laboratorio de Biotecnología Animal; Argentina
dc.journal.title
Approaches in Poultry, Dairy & Veterinary Sciences
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://crimsonpublishers.com/apdv/fulltext/APDV.000574.php
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.31031/apdv.2018.03.000574
Archivos asociados