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dc.contributor.author
Palacios, Sofia Alejendra  
dc.contributor.author
Erazo, Jessica Gabriela  
dc.contributor.author
Ciasca, Biancamaria  
dc.contributor.author
Lattanzio, Veronica M. T.  
dc.contributor.author
Reynoso, Maria Marta  
dc.contributor.author
Farnochi, Maria Cecilia  
dc.contributor.author
Torres, Adriana Mabel  
dc.date.available
2021-05-27T18:36:44Z  
dc.date.issued
2017-09-01  
dc.identifier.citation
Palacios, Sofia Alejendra; Erazo, Jessica Gabriela; Ciasca, Biancamaria; Lattanzio, Veronica M. T.; Reynoso, Maria Marta; et al.; Occurrence of deoxynivalenol and deoxynivalenol-3-glucoside in durum wheat from Argentina; Elsevier; Food Chemistry; 230; 1-9-2017; 728-734  
dc.identifier.issn
0308-8146  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/132681  
dc.description.abstract
The occurrence of deoxynivalenol, 3- and 15-deoxynivalenol and deoxynivalenol-3-glucoside in 84 durum wheat samples, from the Argentinean main growing area, was investigated during 2012/13 and 2013/14 using LC-MS/MS. Deoxynivalenol was found in all samples at concentrations varying between  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Elsevier  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
DEOXYNIVALENOL  
dc.subject
DEOXYNIVALENOL-3-GLUCOSIDE  
dc.subject
DURUM WHEAT  
dc.subject
FUSARIUM HEAD BLIGHT  
dc.subject
RESISTANCE  
dc.subject.classification
Micología  
dc.subject.classification
Ciencias Biológicas  
dc.subject.classification
CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS  
dc.title
Occurrence of deoxynivalenol and deoxynivalenol-3-glucoside in durum wheat from Argentina  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2021-05-11T18:16:40Z  
dc.journal.volume
230  
dc.journal.pagination
728-734  
dc.journal.pais
Países Bajos  
dc.journal.ciudad
Amsterdam  
dc.description.fil
Fil: Palacios, Sofia Alejendra. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Erazo, Jessica Gabriela. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Ciasca, Biancamaria. Consiglio Nazionale delle Ricerche; Italia  
dc.description.fil
Fil: Lattanzio, Veronica M. T.. Consiglio Nazionale delle Ricerche; Italia  
dc.description.fil
Fil: Reynoso, Maria Marta. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Farnochi, Maria Cecilia. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Torres, Adriana Mabel. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina  
dc.journal.title
Food Chemistry  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.03.085  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814617304594