Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Londero, Alejandra
dc.contributor.author
Abraham, Analia Graciela
dc.contributor.author
Garrote, Graciela Liliana
dc.date.available
2017-01-19T21:30:52Z
dc.date.issued
2014
dc.identifier.citation
Londero, Alejandra; Abraham, Analia Graciela; Garrote, Graciela Liliana; Biopreservation of poultry feed with probiotic microorganisms; Global Data Systems; Feedinfo News Service; -1-2014; 1-4
dc.identifier.issn
1777-5566
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/11690
dc.description.abstract
Fungi are naturally present in poultry feed and unsuitable storage conditions on hatcheries, such as poor ventilation, high temperature or high humidity, can lead to their rapid proliferation. Fungal contamination adversely affects feed quality through physical damage, alteration of its nutritive value or/and toxins production.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
fra
dc.publisher
Global Data Systems
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Poultry
dc.subject
Probiotic
dc.subject
Fungi
dc.subject
Biopreservation
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Biopreservation of poultry feed with probiotic microorganisms
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated
2017-01-17T19:03:04Z
dc.journal.pagination
1-4
dc.journal.pais
Reino Unido
dc.journal.ciudad
Londres
dc.description.fil
Fil: Londero, Alejandra. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico la Plata. Centro de Investigaciones en Criotecnología de Alimentos (i); Argentina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina
dc.description.fil
Fil: Abraham, Analia Graciela. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico la Plata. Centro de Investigaciones en Criotecnología de Alimentos (i); Argentina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina
dc.description.fil
Fil: Garrote, Graciela Liliana. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico la Plata. Centro de Investigaciones en Criotecnología de Alimentos (i); Argentina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina
dc.journal.title
Feedinfo News Service
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/http://www.feedinfo.com/
Archivos asociados