Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Londero, Alejandra  
dc.contributor.author
Abraham, Analia Graciela  
dc.contributor.author
Garrote, Graciela Liliana  
dc.date.available
2017-01-19T21:30:52Z  
dc.date.issued
2014  
dc.identifier.citation
Londero, Alejandra; Abraham, Analia Graciela; Garrote, Graciela Liliana; Biopreservation of poultry feed with probiotic microorganisms; Global Data Systems; Feedinfo News Service; -1-2014; 1-4  
dc.identifier.issn
1777-5566  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/11690  
dc.description.abstract
Fungi are naturally present in poultry feed and unsuitable storage conditions on hatcheries, such as poor ventilation, high temperature or high humidity, can lead to their rapid proliferation. Fungal contamination adversely affects feed quality through physical damage, alteration of its nutritive value or/and toxins production.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
fra  
dc.publisher
Global Data Systems  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
Poultry  
dc.subject
Probiotic  
dc.subject
Fungi  
dc.subject
Biopreservation  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Biopreservation of poultry feed with probiotic microorganisms  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2017-01-17T19:03:04Z  
dc.journal.pagination
1-4  
dc.journal.pais
Reino Unido  
dc.journal.ciudad
Londres  
dc.description.fil
Fil: Londero, Alejandra. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico la Plata. Centro de Investigaciones en Criotecnología de Alimentos (i); Argentina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Abraham, Analia Graciela. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico la Plata. Centro de Investigaciones en Criotecnología de Alimentos (i); Argentina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Garrote, Graciela Liliana. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico la Plata. Centro de Investigaciones en Criotecnología de Alimentos (i); Argentina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina  
dc.journal.title
Feedinfo News Service  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/http://www.feedinfo.com/