Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Figueroa, Lilian Elisa  
dc.contributor.author
Dello Staffolo, Marina  
dc.contributor.other
Melton, Laurence  
dc.contributor.other
Varelis, Peter  
dc.contributor.other
Shahidi, Fereidoon  
dc.date.available
2020-10-14T20:39:48Z  
dc.date.issued
2019  
dc.identifier.citation
Figueroa, Lilian Elisa; Dello Staffolo, Marina; Dietary Fiber (Psyllium, b-Glucan); Elsevier; 1; 2019; 61-69  
dc.identifier.isbn
9780128140260  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/115922  
dc.description.abstract
The purpose of this article is providing readers basic and newest principles about chemical structures of b-glucan and psyllium and theirconnections with molecular features, rheological behavior, and physiological consequences. Thus, differences and similarities between themappear. This work also shows the impact that functional properties could have for the food industry in the challenge of producing functionalfoods acceptable to the consumers.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Elsevier  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
B-GLUCAN  
dc.subject
CHEMICAL STRUCTURE  
dc.subject
FUNCTIONAL FOOD  
dc.subject
FUNCTIONAL PROPERTIES  
dc.subject
HEALTH BENEFITS  
dc.subject
PSYLLIUM  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Dietary Fiber (Psyllium, b-Glucan)  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2020-08-18T15:00:58Z  
dc.journal.volume
1  
dc.journal.pagination
61-69  
dc.journal.pais
Reino Unido  
dc.journal.ciudad
Londres  
dc.description.fil
Fil: Figueroa, Lilian Elisa. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Bahía Blanca. Planta Piloto de Ingeniería Química. Universidad Nacional del Sur. Planta Piloto de Ingeniería Química; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Dello Staffolo, Marina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Bahía Blanca. Planta Piloto de Ingeniería Química. Universidad Nacional del Sur. Planta Piloto de Ingeniería Química; Argentina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ingenierí­a. Departamento de Ingeniería Química; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780081005965223421  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22342-1  
dc.conicet.paginas
2194  
dc.source.titulo
Encyclopedia of Food Chemistry  
dc.conicet.nroedicion
1ra