Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Tymczyszyn, Emma Elizabeth

dc.contributor.author
Santos, Mauricio Ismael

dc.contributor.author
Costa, M.C.
dc.contributor.author
Illanes, Andrés
dc.contributor.author
Gomez Zavaglia, Andrea

dc.contributor.other
Gil, M. Helena
dc.date.available
2020-09-14T15:09:20Z
dc.date.issued
2014
dc.identifier.citation
Tymczyszyn, Emma Elizabeth; Santos, Mauricio Ismael; Costa, M.C.; Illanes, Andrés; Gomez Zavaglia, Andrea; History, synthesis, properties, applications and regulatory issues of prebiotic oligosaccharides; Research Signpost; 2014; 127-154
dc.identifier.isbn
978-81-308-0523-8
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/113915
dc.description.abstract
In this chapter, the health promoting effects of carbohydrate prebiotics are addressed. A brief description of their synthesis, thermo-physical properties, mechanisms of action, technological applications and current regulatory issues are presented.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Research Signpost
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Galacto-oligosaccharides
dc.subject
Prebiotics
dc.subject
Symbiotics
dc.subject
Healths
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas

dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías

dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS

dc.title
History, synthesis, properties, applications and regulatory issues of prebiotic oligosaccharides
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2020-09-02T20:17:52Z
dc.journal.pagination
127-154
dc.journal.pais
India

dc.journal.ciudad
Kerala
dc.description.fil
Fil: Tymczyszyn, Emma Elizabeth. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Santos, Mauricio Ismael. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Costa, M.C.. Laboratório Nacional de Energia e Geologia; Portugal. Universidade Lusófona Campo Grande; Portugal
dc.description.fil
Fil: Illanes, Andrés. Pontificia Universidad Católica de Valparaíso; Chile
dc.description.fil
Fil: Gomez Zavaglia, Andrea. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.conicet.paginas
154
dc.source.titulo
Carbohydrates Applications in Medicine
Archivos asociados