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dc.contributor.author
Cabezas, Dario Marcelino
dc.contributor.author
Guiotto, Estefania Nancy
dc.contributor.author
Diehl, Bernd W. K.
dc.contributor.author
Tomás, Mabel Cristina
dc.contributor.other
Muzzalupo, Innocenzo
dc.date.available
2020-09-09T17:07:31Z
dc.date.issued
2013
dc.identifier.citation
Cabezas, Dario Marcelino; Guiotto, Estefania Nancy; Diehl, Bernd W. K.; Tomás, Mabel Cristina; Antioxidant and Emulsifying Properties of Modified Sunflower Lecithin by Fractionation with Ethanol-Water Mixtures; IntechOpen; 2013; 589-602
dc.identifier.isbn
980-953-307-860-6
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/113643
dc.description.abstract
Lecithins are a mixture of acetone insoluble phospholipids, containing mainly phosphatidylcholine (PC), phosphatidylethanolamine (PE), phosphatidylinositol (PI), phosphatidic acid (PA), and other minor substances such as carbohydrates and triglycerides [1-3]. The production of sunflower oil in Argentina, is of utmost importance from an economic point of view [4]. In this country, sunflower lecithin could represent an alternative to soybean lecithin because it is considered a non-GMO product, which is in accordance with the preference of some consumers
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
IntechOpen
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Antioxidant and emulsifying properties
dc.subject
Modified sunflower lecithin
dc.subject
Fractionation with ethanol-water mixtures
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Antioxidant and Emulsifying Properties of Modified Sunflower Lecithin by Fractionation with Ethanol-Water Mixtures
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2020-08-19T20:34:25Z
dc.journal.pagination
589-602
dc.journal.pais
Croacia
dc.description.fil
Fil: Cabezas, Dario Marcelino. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Guiotto, Estefania Nancy. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Diehl, Bernd W. K.. No especifíca;
dc.description.fil
Fil: Tomás, Mabel Cristina. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.intechopen.com/chapters/41686
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.5772/53165
dc.conicet.paginas
748
dc.source.titulo
Food Industry
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