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dc.contributor.author
Vicente, Ariel Roberto
dc.contributor.author
Manganaris, George A.
dc.contributor.author
Cisneros Zevallos, Luis
dc.contributor.author
Crisosto, Carlos H.
dc.contributor.other
Terry, Leon A.
dc.date.available
2020-08-26T17:58:37Z
dc.date.issued
2011
dc.identifier.citation
Vicente, Ariel Roberto; Manganaris, George A.; Cisneros Zevallos, Luis; Crisosto, Carlos H.; Prunus; Centre for Agricultural Bioscience International; 2011; 238-259
dc.identifier.isbn
978 1 84593 528 3
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/112478
dc.description.abstract
The genus Prunus includes about 430 species of deciduous or evergreen trees and shrubs naturally widespread throughout temperate regions. It belongs to the subfamily Prunoideae, within the Rosaceae family. While some species do not yield edible fruit and are used for decoration, others are grown commercially for fruit and 'nut' production. Most of these species are originally from Asia or Southern Europe, such as peach (Prunus persica), nectarine (P. persica var. nectarina), European plum (P. domestica), Japanese plum (P. salicina), apricot (P. armeniaca), mume or Japanese apricot (P. mume), sweet cherry (P. avium), sour cherry (P. cerasus) and almond (P. amygdalus).
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Centre for Agricultural Bioscience International
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Bioactive
dc.subject
Antioxidants
dc.subject
Peach
dc.subject
Cherry
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Prunus
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2020-07-20T20:14:18Z
dc.journal.pagination
238-259
dc.journal.pais
Reino Unido
dc.description.fil
Fil: Vicente, Ariel Roberto. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina. University Of Cranfield; Reino Unido
dc.description.fil
Fil: Manganaris, George A.. Cyprus University of Technology. Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science; Grecia
dc.description.fil
Fil: Cisneros Zevallos, Luis. Department of Horticultural Sciences, Food Science Program; Estados Unidos
dc.description.fil
Fil: Crisosto, Carlos H.. University of California; Estados Unidos
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://tinyurl.com/y2cfj6qw
dc.conicet.paginas
432
dc.source.titulo
Health Promoting Properties of Fruits and Vegetables
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