Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Mascheroni, Rodolfo Horacio
dc.contributor.author
Salvadori, Viviana Olga
dc.contributor.other
Sun, Da Wen
dc.date.available
2020-08-20T15:26:15Z
dc.date.issued
2011
dc.identifier.citation
Mascheroni, Rodolfo Horacio; Salvadori, Viviana Olga; Households Refrigerators and Freezers; Taylor & Francis; 1; 2011; 253-272
dc.identifier.isbn
9781439836040
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/112027
dc.description.abstract
Household refrigerators and freezers are intended for keeping small volumes of many different foods and drinks simultaneously at low temperatures, as can be found in any household. These items require diverse storage temperatures (and relative humidities in many cases) and have different storage lives. With the exception of air conditioning, domestic refrigeration systems are primarily used for food storage.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Taylor & Francis
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Households refrigerators
dc.subject
Freezers
dc.subject.classification
Otras Ingeniería Química
dc.subject.classification
Ingeniería Química
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Households Refrigerators and Freezers
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2020-07-20T20:14:34Z
dc.journal.volume
1
dc.journal.pagination
253-272
dc.journal.pais
Estados Unidos
dc.journal.ciudad
Boca Raton
dc.description.fil
Fil: Mascheroni, Rodolfo Horacio. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Salvadori, Viviana Olga. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.taylorfrancis.com/books/9780429106095/chapters/10.1201/b11204-17
dc.conicet.paginas
936
dc.source.titulo
Handbook of Frozen Food Processing and Packaging
Archivos asociados