Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Mascheroni, Rodolfo Horacio  
dc.contributor.author
Salvadori, Viviana Olga  
dc.contributor.other
Sun, Da Wen  
dc.date.available
2020-08-20T15:26:15Z  
dc.date.issued
2011  
dc.identifier.citation
Mascheroni, Rodolfo Horacio; Salvadori, Viviana Olga; Households Refrigerators and Freezers; Taylor & Francis; 1; 2011; 253-272  
dc.identifier.isbn
9781439836040  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/112027  
dc.description.abstract
Household refrigerators and freezers are intended for keeping small volumes of many different foods and drinks simultaneously at low temperatures, as can be found in any household. These items require diverse storage temperatures (and relative humidities in many cases) and have different storage lives. With the exception of air conditioning, domestic refrigeration systems are primarily used for food storage.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Taylor & Francis  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
Households refrigerators  
dc.subject
Freezers  
dc.subject.classification
Otras Ingeniería Química  
dc.subject.classification
Ingeniería Química  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Households Refrigerators and Freezers  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2020-07-20T20:14:34Z  
dc.journal.volume
1  
dc.journal.pagination
253-272  
dc.journal.pais
Estados Unidos  
dc.journal.ciudad
Boca Raton  
dc.description.fil
Fil: Mascheroni, Rodolfo Horacio. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Salvadori, Viviana Olga. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.taylorfrancis.com/books/9780429106095/chapters/10.1201/b11204-17  
dc.conicet.paginas
936  
dc.source.titulo
Handbook of Frozen Food Processing and Packaging