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dc.contributor.author
Sihufe, Guillermo Adrian
dc.contributor.author
Rubiolo, Amelia Catalina
dc.contributor.author
Zorrilla, Susana
dc.contributor.other
Hui, Y. H.
dc.contributor.other
Özgül Evranuz, E.
dc.date.available
2020-07-23T16:07:39Z
dc.date.issued
2012
dc.identifier.citation
Sihufe, Guillermo Adrian; Rubiolo, Amelia Catalina; Zorrilla, Susana; Reggianito Cheese: Hard Cheese Produced in Argentina; CRC Press - Taylor & Francis Group; 2012; 377-386
dc.identifier.isbn
9781439850220
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/110073
dc.description.abstract
Argentina has a strong tradition in the production and consumption of dairy products, the annual cheese consumption per capita being similar to several European countries. Reggianito cheese is the most important hard cheese variety manufactured in Argentina. It is one of the well-known Argentinean cheeses because it is exported to different countries. Data related to manufacture, gross composition, sensory properties and biochemistry of Reggianito cheese are shown.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
CRC Press - Taylor & Francis Group
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
CHEESE
dc.subject
REGGIANITO
dc.subject
ELABORATION
dc.subject.classification
Otras Ingeniería Química
dc.subject.classification
Ingeniería Química
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Reggianito Cheese: Hard Cheese Produced in Argentina
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2020-06-16T13:37:57Z
dc.journal.pagination
377-386
dc.journal.pais
Estados Unidos
dc.journal.ciudad
Boca Raton
dc.description.fil
Fil: Sihufe, Guillermo Adrian. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Desarrollo Tecnológico para la Industria Química. Universidad Nacional del Litoral. Instituto de Desarrollo Tecnológico para la Industria Química; Argentina
dc.description.fil
Fil: Rubiolo, Amelia Catalina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Desarrollo Tecnológico para la Industria Química. Universidad Nacional del Litoral. Instituto de Desarrollo Tecnológico para la Industria Química; Argentina
dc.description.fil
Fil: Zorrilla, Susana. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Desarrollo Tecnológico para la Industria Química. Universidad Nacional del Litoral. Instituto de Desarrollo Tecnológico para la Industria Química; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.routledge.com/Handbook-of-Fermented-Food-and-Beverage-Technology-Two-Volume-Set-2nd/Hui-Evranuz/p/book/9781466561458
dc.conicet.paginas
814
dc.source.titulo
Handbook of Fermented Food and Beverage Technology
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