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dc.contributor.author
Sihufe, Guillermo Adrian  
dc.contributor.author
Rubiolo, Amelia Catalina  
dc.contributor.author
Zorrilla, Susana  
dc.contributor.other
Hui, Y. H.  
dc.contributor.other
Özgül Evranuz, E.  
dc.date.available
2020-07-23T16:07:39Z  
dc.date.issued
2012  
dc.identifier.citation
Sihufe, Guillermo Adrian; Rubiolo, Amelia Catalina; Zorrilla, Susana; Reggianito Cheese: Hard Cheese Produced in Argentina; CRC Press - Taylor & Francis Group; 2012; 377-386  
dc.identifier.isbn
9781439850220  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/110073  
dc.description.abstract
Argentina has a strong tradition in the production and consumption of dairy products, the annual cheese consumption per capita being similar to several European countries. Reggianito cheese is the most important hard cheese variety manufactured in Argentina. It is one of the well-known Argentinean cheeses because it is exported to different countries. Data related to manufacture, gross composition, sensory properties and biochemistry of Reggianito cheese are shown.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
CRC Press - Taylor & Francis Group  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
CHEESE  
dc.subject
REGGIANITO  
dc.subject
ELABORATION  
dc.subject.classification
Otras Ingeniería Química  
dc.subject.classification
Ingeniería Química  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Reggianito Cheese: Hard Cheese Produced in Argentina  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2020-06-16T13:37:57Z  
dc.journal.pagination
377-386  
dc.journal.pais
Estados Unidos  
dc.journal.ciudad
Boca Raton  
dc.description.fil
Fil: Sihufe, Guillermo Adrian. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Desarrollo Tecnológico para la Industria Química. Universidad Nacional del Litoral. Instituto de Desarrollo Tecnológico para la Industria Química; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Rubiolo, Amelia Catalina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Desarrollo Tecnológico para la Industria Química. Universidad Nacional del Litoral. Instituto de Desarrollo Tecnológico para la Industria Química; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Zorrilla, Susana. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Desarrollo Tecnológico para la Industria Química. Universidad Nacional del Litoral. Instituto de Desarrollo Tecnológico para la Industria Química; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.routledge.com/Handbook-of-Fermented-Food-and-Beverage-Technology-Two-Volume-Set-2nd/Hui-Evranuz/p/book/9781466561458  
dc.conicet.paginas
814  
dc.source.titulo
Handbook of Fermented Food and Beverage Technology