Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Couto, Paula Monserrat
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.contributor.author
Caramelo, Julio Javier
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.contributor.other
Patel, Vyomesh
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.date.available
2020-07-17T13:04:44Z
dc.date.issued
2019
dc.identifier.citation
Couto, Paula Monserrat; Caramelo, Julio Javier; Glycoprotein Folding; Academic Press; 2019; 59-71
dc.identifier.isbn
978-0-12-849886-6
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/109519
dc.description.abstract
N-glycosylation is the most drastic and frequent modification of secretory pathway proteins. N-glycans fulfill several biological and structural roles. In the early secretory pathway, these moieties are exploited as an information platform of the folding status and age of glycoproteins. A specialized machinery of chaperones, lectins, glycosidases, and glycosyltransferases generates and interprets this information to ensure a productive folding pathway or eliminate misfolded species.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Academic Press
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Glycoprotein folding
dc.subject
N-glycosylation
dc.subject
lectin
dc.subject
glycosyltransferase
dc.subject.classification
Bioquímica y Biología Molecular
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.subject.classification
Ciencias Biológicas
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.subject.classification
CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.title
Glycoprotein Folding
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2020-04-24T19:06:06Z
dc.journal.pagination
59-71
dc.journal.pais
Reino Unido
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.description.fil
Fil: Couto, Paula Monserrat. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Parque Centenario. Instituto de Investigaciones Bioquímicas de Buenos Aires. Fundación Instituto Leloir. Instituto de Investigaciones Bioquímicas de Buenos Aires; Argentina
dc.description.fil
Fil: Caramelo, Julio Javier. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Parque Centenario. Instituto de Investigaciones Bioquímicas de Buenos Aires. Fundación Instituto Leloir. Instituto de Investigaciones Bioquímicas de Buenos Aires; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128498866000197
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-849886-6.00019-7
dc.conicet.paginas
442
dc.source.titulo
Molecular Nutrition : Carbohydrates
Archivos asociados